fredag 2. august 2013

KjøkkenEndelig har jeg tatt meg tid til å knipse noen bilder av det nye kjøkkenet vårt eller retter sagt de åpne hyllene vi har på kjøkkenet vårt;) Når vi planla kjøkkenet vurderte vi først overskap, men valgte det bort tilslutt tilfordel for en åpen, og i mine øyne, mer moderne "look". 

Så langt er vi veldig fornøyde med  valget. Jeg nyter å ha noen åpne hyller som jeg kan endre utseende på etter smak og behag og som jeg kan ha favoritt-tingene stående fremme på:) 

Noen gamle skatter har fått plass på hyllene. Tusen takk LA for den fine boksen du fant til meg! Passet perfekt inn på kjøkkenet akkurat slik du trodde:) 
Jeg har lenge spart på det fine service fra Design House Stockholm. Det er i bruk daglig her i huset og jeg elsker den rene, klassiske stilen på det. Passer  perfekt til både hverdag og fest. Den lille rosa keramikkskålen kommer fra Norway Design og er også veldig "meg". Love it!

Noen gamle gobiter samler jeg på og kaffekvernen er en av dem.
Den har massevis av sjarm synes jeg og gir litt varme og glød til de åpne hyllene.

 Min absolutte favoritt kaffelatte kopp: fineste rooosa Kahler kruset! Bak ser dere lillemor sine favorittkopper: de fargerike melamin krusene fra Rice. 

Hyllene kommer fra Maxbo og det samme gjør hylleknektene.
Kjøkkenet forøvrig kommer fra Arens Kitchen. 


Vi er godt fornøyde med kjøkkenet vårt og jeg angrer ikke et sekund på at vi gikk for en kompositt benkeplate. Den er enkel og holde ren og så og si vedlikeholdsfri i motsetning til treplaten vi hadde før som måtte oljes og pusses i det uendelige for å holde seg fin (Sukk!). 

Ønsker deg en fin fredag! 


Klem fra Pernille3 kommentarer:

Myke minutter sa...

Veldig flott kjøkken! Jeg synes det er så interessant hvilken benkeplate folk velger, man vil jo gjerne ha noe som er fint OG holdbart samt enkelt og vedlikeholde. Ønsker deg en herlig helg! :) Klem

Har en drøm... sa...

Så lekkert!!
Jeg elsker åpne hyller:)

Og så mye fine detaljer PÅ hyllene:)

God helg!

| Harmony and design | sa...

Acabo de descubrir tu blog y me ha encantado.Súper delicado. Te sigo.
Bss

| Harmony and design |