lørdag 7. juli 2012

Sommerkjole
Jeg var i bursdag i helgen og som vanlig dukker det store "hva skal jeg ha på meg" spørsmålet opp... Hmmmrf og iiiik på en gang!!! Ingenting fristet i kleskapet, men etter å ha tittet i flere butikker og i en venninnes garderobe fant jeg til slutt denne kjolen fra flere år tilbake godt gjemt i mitt eget kleskap:) Jeg som egentlig ikke er noe "rødt" menneske fant ut at jeg egentlig liker denne sommerkjolen veldig godt. Med puffermer og chiffon skjørt er den perfekt for det sommerlige anledninger og deilig å ha på seg:)

Jeg blogget kjolen for noen dager siden på min nye "dille": Instagram, så har du lyst til å følge meg der kan du det. Jeg finnes som Sweetchiligirl:) 


Ha en superduper lørdag! 


Klem fra Pernille

// Bilder og Collage: Sweet Chili . //

fredag 6. juli 2012

Sommer dilleGårsdagen var sommer på sitt beste og jeg fikk knipset et par bilder av mitt "sommer - favoritt  - tilbehør". Med soveromsvinduet på vidt gap og et par dorske fluer surrende rundt fikk jeg virkelig troen på at sommeren endelig er HER...


Roser kan jeg ikke leve uten tror jeg og denne er fra hagen. Vakker, vakker og lukter helt nydelig. Ellers er det Essie neglelakk på enhver negl som gjelder, både i duse og knæsje farger. Og Pilotbriller på nesetippen da;) Duftlyset er nyinnkjøpt fra Zara Home og lukter himmelsk og bodylotionen fra Lancome er en favis. Huden blir babymyk når denne kommer på:)


Har du noen "diller" eller sommerfavoritter? 


Ønsker dere alle en super fredag! 


Klem fra Pernille

// Bilder og Collage: Sweet Chili . //