fredag 23. mars 2012

Påskedryss
Her har vi såvidt pyntet bittelitt til påske. I år blir det hjemmepåske (tror vi) så da er er det hyggelig med litt dekor fremme. Jeg har foreløpig ikke en eneste gul kylling, men noen små søte Maileg egg er hengt opp på fine gåsunger. Vasen jeg er så glad i kommer fra Tine K

To av påskeeggene er i papp og med yndige små tegninger på. Datteren min kan titte på de i en liten evighet og er veldig fascinert av de "levende" kaninene. Det blir nok stas når påskeharen kommer med fylte egg på påskeaften;) Det mønstrete egget er fra Maileg og fra fjorårets kolleksjon, og er min lille engels første påskeegg. I år skal det igjen fylles med rosiner og annet smått og godt. Jeg synes Maileg har så mye fint og spesielt påskepynten er en liten favoritt:)


Ha en fin fredag! 


Klem fra Pernille 


lørdag 17. mars 2012

En gammel favoritt


- Bilder og Collage: Sweet Chili . -


Jeg har mange ting rundt meg som jeg er glad i, gamle som nye, men det møbelet jeg liker aller best er nok den gamle skrivepulten som jeg har fått av pappaen min. Bordet kjøpte han i sin ungdom på auksjon og det er så gammelt at det kun er satt i sammen av originale trespiker! Tenk det! Opprinnelig har det nok vært brukt som kjøkkenbord. Det har en stor smal skuff foran og på den har jeg byttet ut knotten som tidligere satt på med en lys, nesten elfenbenshvit variant. Skrivebordet er litt hakkete noen steder og skuffen mangler en liten bit som er slitt av, men det gjør det bare mer sjarmerende synes jeg. 


Har du noen interiør favoritter? 


Ha en herlig kveld og en fin søndag:) 


Klem fra Pernille 

fredag 16. mars 2012

Stripete og blomstrete


- Bilder og Collage: Sweet Chili . -


Emmi får mest klær her i huset så vet dere det;) Når Pomp de lux lanserte sin siste kolleksjon klikket jeg hjem noen godbiter over nettet. Siden tiden ikke alltid strekker til å gå på home shopping kvelder (og mye annet for den saks skyld) er det heldigvis kjempe enkelt og nettshoppe. Klikk, klikk og så er varene på vei hjem til deg! Farlig, farlig, men juhuu så enkelt:) I sommer er det blått som gjelder så da ble det et par sommerlige tunikaer og en søt "sailor" inspirert badedrakt på lillemor. Fleece jakke bestilte vi også så da er både kalde og varme sommerdager reddet.


Har du begynt å handle inn til sommergarderoben? 


Ha en fin fredag.
 Ukas beste dag er endelig her;) 


Klem fra Pernilletorsdag 15. mars 2012

Kjellerstue planer


- Collage: Sweet Chili . -
- Bilder fra IKEA, Google, Simplicity og Mollys -Vi har en kjellerstue som vi ikke har lagt så mye energi i til nå, men nå har behovet for orden meldt seg i hjemmet;) Vi kommer til å investere i Billy hyller for å få plass til alle bøkene våre og en rimelig hjørnesofa fra IKEA. Så lenge Emilie er liten synes jeg det er helt greit å ikke kjøpe dyre sofaer som man må være så redd for hele tiden, men heller ha en sofa som tåler litt og ikke minst et trekk man kan kaste i vaskemaskinen når det trengs. 

Som sofabord har jeg tenkt på et lite loppis bord (slik som det lille hvite på bildet) som kan gjøre rommet litt mykere og ikke så IKEA aktig;) Vi får se hva jeg finner når loppis sesongen begynner. Eames stolen tviler jeg på at blir innkjøpt med det første, men det er lov å drømme og ønske seg ikke sant? :) 

Litt grønt synes jeg også er hyggelig å ha i rommet og oliventrær er en sikker vinner:) 
Nå dukker de nok snart frem i butikkene igjen tenker jeg. 


Ha en fin torsdag! 


Klem fra Pernille 


søndag 11. mars 2012

Vårlige kjøkkenhåndkler


- Bilder og collage: Sweet Chili . -Før helgen rakk jeg å handle inn et par  nye kjøkkenhåndkler til husets hjerte:) Disse fra Green Gate synes jeg var kjempesøte og ikke minst vårlige. Synes Green Gate har så mye fint, men har kun noen få ting selv. Det får jeg kanskje se å få gjort noe med;) Vi trenger både eggeglass og saftmugge til serviset vårt så da blir det kanskje en rå...;)

Emilie er så glad i å pusle med små ting og tegning er en favoritt. Har dere noen tips å komme med på hva som er populære aktiviteter for en jente på 2 år blir jeg utrolig glad for det!


Ha en fin søndagskveld! 


Klem fra Pernille 


onsdag 7. mars 2012

Onsdags godisTitter innom idag med litt snop for en og annen interiør entusiast;) 
Dette er en leilighet helt etter min smak. Heftige lamper og flotte, hvite gulv!
Fint, enkelt kjøkken og annerledes lamper og stoler. For ikke å snakke om sofa på kjøkkenet! Wiiii!!! Må prøve å få til det i mitt neste liv tror jeg;) 
Fine, lyse bad og vinduer til å dååååne av:) 
Her tipper jeg det bor en prinsesse eller to;) Så herlige farger! 
Sjekk ut den lille kjøkkenkroken i bokhyllen. En smart og annerledes idé synes jeg:) 
Håper du så noe som falt i smak?!


Ha en herlig onsdag. 


Klem fra Pernille - Alle bilder er hentet fra finn.no  -


tirsdag 6. mars 2012

Gaver til en "sesse":)- Bilder og Collage: Sweet Chili . -

Emilie fikk så mye fint til bursdagen sin. Besteforeldre og snille tanter, onkler og kusiner hadde handlet så mye fint til den lille "sessa" vår:) Dukken med de fineste klær og lyst englehår til å gre og børste i det uendelige var en hit;) Emmi fikk også de nydeligste lekemakroner i tre til å servere sultne gjester og en kjempesøt liten brødrister med toast i:) Av oss fikk hun en komfyr til Maileg kaninene sine og en liten vugge til den minste babykaninen. I tillegg fikk hun fine klær, spill, sølvbestikk og uteleker som skal frem så fort snøen forsvinner fra sandkassen.


Akkurat nå kjenner jeg at jeg gleder meg til bar asfalt igjen og til å kunne bevege meg ute med litt mindre klær på:) Det skal bli så godt med våååår! 


Ha en herlig tirsdag! 


Klem fra Pernille 


mandag 5. mars 2012

Gult er kultSom nevnt har vi feiret vår lille jente i helgen og i dag tenkte jeg å vise noen bilder av bursdagsbordet. Vi var både store og små til bords så da ble det stettglass til de voksne og fargerike rice kopper til barna. Alle små hadde selvfølgelig fått sugerør å drikke av:) Stor stas, i vært fall synes bursdagsjenta vår det. 
Blomster hører jo med for å sette prikken over ién på borddekking synes jeg. Disse små søte vasene fant jeg innerst i skapet og med gule silkebånd på og nydelige ranunkler i ble det rene påskestemningen på bordet;)
Vår lille bursdagsengel var så spent og lykkelig over alle gjestene som ville feire henne:) Dagens meny var hjemmelaget pastasalat og foccaciabrød til oss voksne og pølser i brød til de små. Og selvfølgelig massevis av kaker og godterier etterpå. Er det bursdag så er det det;)


Nå er det tid for å hente i barnehagen:) 


Ha en fin ettermiddag! 


Klem fra Pernille


søndag 4. mars 2012

Barnebursdag "stæsj"


- Bilder og collage: Sweet Chili . -Vi har en liten snuppe som har hatt bursdag i helgen og jeg har som vanlig kost meg masse med pyntingen. I år valgte jeg gult og rosa som farger på borddekningen og her kommer en liten smakebit på hvordan det ble. Sugerørene er handlet i USA, mens de prikkete cupcakes formene er kjøpt på Nille. Hjertelysene er fra januarsalget på Åhlens.

Liker du å pynte til barnebursdag? 


Klem fra Pernille 
fredag 2. mars 2012

Dukkehus
Ja, jeg lever;) 
Etter x - antall runder med sykdom her i huset er vi alle endelig friske og raske igjen (bank i bordet;))! De sier at de søte små er mye syke det første året i barnehagen, men ikke visste jeg at det skulle gjelde heeele familien... Ja, ja til helgen skal vi feire 2 års dag her i huset og i dag har jeg brukt dagen til litt baking, gave og blomster handling. Det søte dukkehuset fikk prinsessa vår til jul og har vært super populært. Noen møbler er handlet inn i bursdag presang så da blir det enda mer møblert i huset til lillemor:)


Ha en kjempe fin kveld! 


Klem fra Pernille