Pages

lørdag 24. desember 2011

Med ønske om en riktig god jul:)

- Bilder & Collage: Sweet Chili . -


Så var endelig den STORE dagen her. Juletreet er pyntet, pakkene pakket inn, penklærne strøket, kjøleskap og fryser er fylt til bristepunktet og snart er det klart for Tre nøtter til Askepott på TV:) 

Juletreet vårt har den samme pynten som det har hatt de siste 5-6 årene og her er det ekte edelgran som er tingen, i vært fall i følge Mr. Sweet Chili:) Jeg har samlet opp pynten over flere år og synes det er kos å henge opp de samme tingene selv om julekulene og de hjemmeheklede englene kanskje ikke er så veldig trendy i denne boggverden;) 

Så håper jeg alle dere fine lesere vil få en herlig, fredful og magisk jul:) 
Takk for at du tar deg tid til å besøke meg og bloggen min! 


Juleklem fra Pernille torsdag 22. desember 2011

Lyyys!


By day...

and 


... by night:) 


Lys er et must nå i denne mørketiden og det blir ikke brent rent få stearin- og kubbelys i huset vårt i disse dager. Sinkhusene har jeg kun fremme til jul og for meg er det de blitt julehus:) Den gamle eplekassen har jeg skrudd på billige jul fra Clas Ohlson og vips så ble den veldig attraktiv for lillemor. Jeg hadde tenkt å bruke den til tepper og puter, men den fungerer mer som en mobil lekekasse. Putene ligger i vært fall alle andre steder enn oppi kassen;) Det vakre sommerfuglbildet (ja, jeg har fortsatt dilla;)) er det snille Britt Irene som har sendt meg. Med noen justeringer på mac´en ble det litt mindre og passet inn i en gammel ramme. I love it! 


Her er vi nå nesten i rute til jul:) De siste småtingene til juleantrekkene ble kjøpt inn idag så nå tror jeg at vi skulle ha det vi trenger til de kommende juleselskapene.Ønsker dere alle sammen en kos bittelille julaften!Klem, Pernilleonsdag 21. desember 2011

Julefeer


Julepynten smyger seg sakte men sikkert på plass i Sweet Chili hjemmet. Mine to julefeer (er det noe som heter det?) har blitt plukket opp fra store juleesker og hengt på lerkekvister og jeg ble egentlig ganske så fornøyd med resultatet:)


Disse supersøte småfeene kjøpte jeg på januarsalg i fjor og jeg var heldigvis like henrykt over røverkjøpet mitt når jeg plukket de frem i år;)


Feene er laget av et pairlignende materiale og er nesten litt gjennomsiktige om man ser nærmere på de. Jeg liker papirstæsj som pynt har jeg funnet ut. Kanskje en ny dille? ;) Ha en herlig onsdag alle sammen og takk for de fine ordene dere tar dere tid til å legge igjen i en travel førjulstid:) Klem fra Pernille 


tirsdag 20. desember 2011

Julesmil


- Bilder og Collage: Sweet Chili . -Smile kan den lille dokka vår og ekstra stas er det med jul selv om man ikke er 2 år enda! Årets julekort er sendt ut til venner og familie og bør for lengst være fremme så da legger jeg det ut her på bloggen. 
I år bestilte vi julekortet vårt igjennom Kortshop og jeg er kjempe imponert over rask og god service og ikke minst vakker innpakning. Kortene var brettet inn i silkepapir og lagt i en vakker eske med de søteste snøfnugg på. Jeg elsker slike små detaljer og synes det er ekstra stas å pakke opp når avsenderen har gjort seg så flid. Kortet er også trykket på perlemorskimmer papir og er sååå fint! Skimmeret klarte jeg ikke fange med kameraet med vi får håpe mottakerene legger merke til det:) 
Ha en fin dag alle dere og takk for at dere titter innom bloggen til tross for lite aktivitet her inne den siste uken:) Klem fra Pernille søndag 11. desember 2011

Kaniner og nisse til bordsIkke lett å ta bilder mot et vindu for en amatørfotograf, men her er det i vært fall juldekket bord til både sultne nisser og kaniner:)
I julen er det ekte porselenservice som gjelder for kosebamsene:) Serviset har jeg blogget om tidligere og jeg hadde det selv som liten jente. Godt brukt, men utrolig nok like helt. Vi får se hvor lenge det varer;)
Nissejenta fra Maileg er antakeligvis det eneste røde på julerommet til Emilie. Her inne går det som nevnt tidligere i joooosa! :)
Jeg har sansen for papirstjerner og spesielt de som er brettet på denne måten. Søt eller hva? :) 
Litt realitetsblogging på slutten. Kaninene fikk maks 2 minutter til bords, Minni Mus i bil har inntatt kaffebordet og porselens serviset er reddet opp i høyden;) 


Ha en fin ny uke alle sammen! 


Klem, Pernille fredag 9. desember 2011

Rosa julSå er det blitt jul på barnerommet. Rosa jul vel og merke;)
I år er juletreet litt mindre enn i fjor, men det ble ikke så verst likevel. Noe av julepynten er hjemmelaget mens det andre er samlet opp over flere år. Over sengen har jeg hengt opp en rosa papirstjerne som jeg synes livet litt opp på den lyserosa veggen og skapte litt julestemning:)

Tallerkenhyllen og den lille bokhyllen har også fått litt julepynt. Sommerfuglgirlanderen er på plass og "engle-trekkspillet" er nostalgisk og vakkert og passer fint til en liten jente:) Tusen takk for alle god bedring ønskene for lillemor forresten:) Jeg blir så glad av å lese de må dere vite:)


Ha en fin fredag alle sammen, i løpet av helgen kommer siste ras av bilder fra barnerommet:) 


Klem, Pernile 


torsdag 8. desember 2011

Engler- Foto & Collage: Sweet Chili . -Dette ble en litt lang og ufrivillig bloggpause. Lillemor har fått lungebetennelse og har vært skikkelig dårlig. Med over 40 i feber i 6 døgn blir det ikke tid til annet enn pleie og omsorg og tur og tur sykehuset flere ganger... Heldigvis går det bedre nå og med nye medisiner håper vi at hun kan bli frisk og ikke minst barnehageklar før jul! 

Men i dag fikk jeg endelig knipset noen bilder av julerommet hennes. "Nytt" av året er de gammeldagse englejentene i vinduet som hun fikk av snille mormor. Englene er egentlig mine gamle og jeg hadde de på rommet mitt når jeg var liten. Jeg synes de er så nostalgiske og fine og de passer perfekt inn på det rosa rommet hennes. Den fine julekulen i vakkert glass kan til og med åpnes og min gode barnsdoms venninne kjøpte den til meg i fjor. Jeg er super heldig som har så gode venninner som vet hva jeg liker:) 

I morgen kommer det litt flerre bilder av det julepyntede rommet hennes. Håper dere har det fint og at dere er i rute til jul! (Det er nemlig ikke jeg;)) Fin torsdag!Klem fra Pernille 

torsdag 1. desember 2011

Knips, knips!

-Bilder og Collage: Sweet Chili . -


Årets julekort bilder er knipset og her er en liten smakebit. I mangel på hvite gulv har jeg forsøkt å brette ut et laken, men det endte i en eneste stoooor ball som du sikkert kan se;) Lillemor var ivrig i starten, men ble ganske så lei knipsingen min  etterhvert så da var det stas å sitte i den gamle eplekassen som jeg kjøpte for en tid tilbake. Den vakre kjolen hun har på seg var det Kristina med den nydelige bloggen Love Peace Pionies som tipset om. Kjolen fra HM er så fin at jeg kunne ønske den fantes i voksenstørrelse;) 


Her har vi åpnet den 1 pakken i adventsskalenderen i dag og fargerike pepperkakeformer gjemte seg bak glanset papir. Nå blir det baking med andre ord! :)


Ha en fin torsdag alle sammen! 


Klem, Pernille