torsdag 27. oktober 2011

Smått og godt på badet


- Bilder & Collage: Sweet Chili .-

Siden siste blogginnlegg har jeg vært en tur på det store varehuset og som alltid kommer jeg ikke tomhent derifra;) Jeg synes den ene veggen på det lille badet vårt trengte litt personlig preg og ønsket noe nett og lite til å plassere ting på. Løsningen ble en smal bildelist, perfekt for kremer, stemningsfulle stearinlys og alt annet smått og godt man har lyst til å dekorere med. Slike bildelister er geniale synes jeg: det er enkelt å forandre utstilling og uttrykk uten å etterlate seg enorme huller i veggene:)


Ønsker dere en fin dag! 


Klem, Pernille 


fredag 21. oktober 2011

Mingel kveld


Denim Kids by Kappahl til Emmi.


Og de skjønneste små mokkasin tøfler:) 

Jeg var så heldig å få bli med søte Cecilie fra bloggen Cecilies Lykke på mingel kveld på Kappahl sin flagship store i går. Det vanket fine goodiebags, cupcakes og rabatter til å bli glad av på oss alle sammen. Josefine fra Prinsessans Dagbok visste frem sine Kappahl favoritter og gav oss en sniktitt på Vintage kolleksjonen som lanseres om ikke lenge. Jeg gleder meg:) Selv fikk jeg ikke shoppet så mye til meg selv, men jeg synes butikkjeden har mye fint til barn så derfor ble det jeans og små mokkasin tøfler på "sessen" i huset... Søte eller hur?Litt goodiebag innhold:) Vi fikk også deilig Pukka te, flere make-up produkter fra Oriflame, godis og ikke minst trendy drikkevann;) Og sånnfor sikkerhetsskyld: Canon-linsen var ikke med;)Ha en fin kveld!
Nå er det snart leggetid på en trøtt mamma;)


Klem, Pernille
torsdag 20. oktober 2011

Morgenstund


- Bilder & Collage: Sweet Chili . -


Har noen ganger gull i munn;) Jeg koser meg med min "nye" lerkekvist,  nyvasket hus (takk mamma!)  og deilig Pukka te som jeg vant i utfordringen hos  fine Potrinas Potlerier. Jeg var så heldig å få et supersøtt putetrekk og pyntehjerte også, men det får jeg vise dere en annen dag:) 
Takk for koselige kommentarer på Corokia planten min under her. Løp og kjøp sier jeg bare! Heldigvis er ikke den nye bloggisen like dyr som de første oliventrærne som dukket opp... 
Da trodde jeg nemlig jeg skulle besvime etter et kort blikk på prislappen;)


God torsdag! 

Klem, Pernille


tirsdag 18. oktober 2011

Corokia Love!

Den er vakker, den er lettstelt (visstnok;) og den er HOT, HOT, HOT i bloggverden akkurat nå;) Den herlige planten Corokia er endelig kjøpt inn! Jeg tror jeg var den siste bloggeren som fikk et oliventre i hus og bestemte meg for at denne gangen DA skulle det ikke gå flere år... ;) 

Ha en fin kveld! 


Klem, Pernille 

fredag 14. oktober 2011

Arbeidskrok- Bilder: Google, Lantliv, Granit, IKEA & Hviit -
 - Moodboard: Sweet Chili Design -Her i huset mangler vi et kontor og jeg drømmer om å ha et sted hvor jeg kan sitte å arbeide med mine små kreative prosjekter uten å måtte rydde det bort hver gang jeg ikke blir ferdig med det jeg skal... Per dags dato er det spisebordet som har den funksjonen og selv om det er veldig sosialt så er det  til tider litt upraktisk *smiler*. 

Det gamle skrivebordet mitt et nesten helt likt bordet på bilde og er en antikvitet som jeg har arvet fra den snille pappaen min. Med de rette kontorrekvisitaene tror jeg dette kan bli riktig så bra og jeg håper å få kontorkroken i orden i løpet av høsten.

Tusen takk for alle de koselige hilsene i forrige innlegg forresten. Dere er  bare så utrolig snille og gode. Jeg fikk et par spørsmål på hvor puten og trådsnellen kommer fra: Isbjørnputen er fra Åhlens og den store trådsnellen er kjøpt i en lokal interiørforretning. Dessverre var den "merkeløs", men lignende fåes de fleste steder i disse dager vil jeg tror.  


Ha en riktig fin fredag alle sammen! 
Klem, Pernille


lørdag 8. oktober 2011

Ta naturen inn


- Bilde: Sweet Chili . -

Jeg er veldig glad i naturen, men det er første året at naturen bokstavelig talt har flyttet inn i Sweet Chili hjemmet. Jeg tror ikke jeg har vært på en eneste tur i marka i høst uten å drasse med meg en grein eller ti hjem. Barnevogn og bæremeis har vært fylt til bristepunktet av naturens lekkerbisker så stakkars Emmi har måttet gå selv;)

Moren min spurte meg forundret her om dagen hva planen min var med alle disse greinene... ;) Uansett kunne jeg ikke blitt mer glad da Mr. Chili kom hjem med D E N perfekte pinnen her om dagen. Den er akkurat slik jeg vil ha den: slitt av tidens tann, litt krokete, gråbrun og herlig.  Jeg lover at jeg kunne ikke blitt mer glad om han hadde kommet hjem med favnen full av roser... Takk snille du:)
Det hvite skapet er under arbeid for å si det sånn... Et finn funn i heltre som jeg tror kommer til å passe inn i stuen vår etter noen strøk med maling. Dørene mangler og selve skapet må herdes, men jeg nærmere meg mål.

Nå skal jeg jeg trille meg en tur med Emmi og senere ikveld er det bloggtreff
Gleder meg så;) 


Ha en herlig lørdag alle sammen! 


Klem, Pernille 

torsdag 6. oktober 2011

Bær rosa i oktober

 
- Bilder: Sweet Chili og Kreftforeningen.no -Med en liten prinsesse i huset blir det mye rosa, men denne måneden går mor for det samme.
Jeg har skaffet meg en rosa sløyfe til jakkesalget, og ett rosa armbånd fra Kreftforeningen er bestilt. Du kan  også få din egen SLØYFE ved å klikke deg inn på Kreftforeningen.no og samtidig støtte en god sak. Vi er mange som kjenner noen som har blitt berørt av sykdommen, og jeg fikk dessverre aldri blitt kjent med min egen mormor på grunn av brystkreft...Klem, Pernille
 
 

mandag 3. oktober 2011

Vinner av giveaway

- Bilder fra Google -God kveld:) Først vil jeg bare takke for alle de søte hilsener som dere har lagt igjen i helgen:) Det var verdens beste lesning på en mandagsmorgen for en som har vært off-line i helgen. Jeg har kost meg storveis i vakre Warszawa og nytt både sol fra skyfrihimmel, shopping og deilige middager med verdens beste kolleger:)

Jeg har ved hjelp av random.org trukket en heldig vinner av cupcakes boken. Vil samtidig få takke alle dere andre som ble med på min givaway, som følgere, med kommentarer og linker inn til bloggen, tusen, tusen TAKK. Uten dere ingen blogg!

Den heldige vinneren denne gangen ble Villa Minde med denne søte bloggen. 
Du vil få tilsendt boken i posten:)


Ha en fin mandagskveld. Vi blogges snart;)


Klem, Pernille