torsdag 30. juni 2011

Canon Love
- Bilder: Cassandra Rhodin, Canon og Google - 
- Mood Board: Sweet Chili Design . -


Jippiiiii!!!


Endelig er det her: mitt nye Canon EOS 60 D! Jeg er kjempe fornøyd og så glad for endelig å kunne ta bilder med mitt egne speilreflekskamera. Frem til nå har det det vært svigerfar sitt eldre kamera som har gjort nytten (takk snille deg), men nå skal det i retur og det nye tas i bruk! Det er mye som skal læres så det blir nok en del prøving og feiling i begynnelsen, men den som intet våger intet vinner eller hur? :)

Om ikke høsten blir så travel for oss vurderer jeg å melde meg på en fotokurs her vi bor, men  enn så lenge kan man lære utrolig mye av og surfe på nettet;) Også øve seg da selvfølgelig:) Jeg gleder meg i vært fall til å forevige sommerferien som står foran oss og forhåpentligvis ta noen fine interiørbilder.Ønsker dere alle en fin kveld! 

p e r n i l l e
tirsdag 28. juni 2011

Sweet, sweet June


Staudebed i hagen vår:) 


Hei, hei:)


I dag blir det litt bilder fra hagen vår. Emilie har kost seg i sandkassen, mens mor løp rundt og knipset bilder.  Staudene som vi plantet i våres har vokst seg større og begynner å bli ganske så frodige i forhold til hvordan de var:) Jeg synes det er litt vanskelig med hage, men hageinteressen har vokst enormt siden vi flyttet inn i huset vårt for ca fire år siden. Jeg googler, leser hagebøker, leter på blogger og spør den eldre generasjonen om råd, så håper jeg at vi får til en hyggelig hage tilslutt:)
Dilla på lilla.... Både Lavendel og Hagehortensia er en av mine store blomsterfavoritter.
Min aller første (og eneste) Peon og lillemor:) Lykke!
Klematisen som dekker hundegården har så vidt begynt å blomstre. Vår kjære Carmen nyter noen solstråler på terrassen. 
Helt til slutt Nina Weibull bedet vårt. Bare noen få roser har sprunget ut, men heldigvis er det masse knopper å se. Nytt av våren er også rekkverket på terrassen vår som Herr Chili har snekret på min bestilling;) Flinkingen min:)


Ha en fin kveld dere som er innom:) 
p e r n i l l efredag 24. juni 2011

Stue planer...- Bilder: Google, Cassandra Rhodin, Bolia og IKEA -
- Mood Board: Sweet Chili Design .  - I Love Mood Board:) Jeg har laget et Mood Board på hvordan jeg ser for meg at jeg skal dekorere en del av stuen vår. Delen som skal få seg en facelift fungerer i dag som lekeplass for datteren vår og er kjedelig og en smule trist... Jeg har ingen planer om å ha lekestue på permanent basis i stuen da vi har store nok barnerom, men kunne tenke meg mer oppbevaringsplass til bøker, pyntegjenstander, duplo, og ja... Listen kunne blitt veldig lang;) 

Jeg har landet på en fargepalett som går i hvitt, grått, lys beige og soft lilla, samt en touch av sort for å stramme det hele opp. Noen av gjenstandene ovenfor står på ønskelisten min og et par av de er jeg så heldig å ha fra før.  Jeg vet i vært fall at IKEA må få seg et besøk i løpet av de nærmeste dagene;) 


Jeg håper alle dere som skal på Glansdagen denne helgen får det kjempegøy, og jeg gleder meg veldig til å lese om hvordan dere har hatt det! 
Ha en fin helg! 
p e r n i l l eonsdag 22. juni 2011

Vi har bruk for Bruka;)


- Bilder fra vår lille hagegruppe foran huset - 


God kveld:) Nå er det en liten stund siden forrige innlegg, men selv om det har blitt lite blogging har det jammen meg blitt litt shopping;) I Pinsen var vi på det blide Sørlandet og satte ut båten og da var jeg ikke sen om å titte innom noen av mine favoritt butikker. 3 stk herlige puter i grått og hvitt i klassiske striper ble med hjem og jeg er så fornøyd med de:) 

Når Rom 123  også dukket opp i postkassen igår var jeg ikke sen om å sette meg ut i solen når lillemor tok formiddags luren sin. Det er nesten litt julekveld for meg hver gang et interiørmagasin dukker opp i postkassen, ja i vært fall hverdagsluksus for meg på sitt beste;)  Siden sommeren er her har jeg byttet ut den obligatoriske kaffelatten med eplemost. Smaken minner meg om sommer og sol selv om gradestokken godt kunne krøpet oppover for min del;)  
 
Puter og nyinnkjøpt Hagehortensia i skjønn forening;) Hurra for feriepenger og at det snart, snaaart er sommerferie på hele familien...


Ha en fin kveld kjære lesere:) 


 
p e r n i l l e

torsdag 9. juni 2011

Stars...
Stjerner har vært hot en stund nå, både innen fashion og interiør. Da jeg tilfeldig kom over denne duken i voks fra AU Maison var jeg ikke i tvil, - den måtte få bli med hjem:) Den er lett å tørke over og ergo praktisk med tanke på små barnehender:) Også veldig, veldig fin (til å være voksduk) i mine øyne;) Synes spisestuedelen også ble litt "letter" og dermed sommerklar med stars og beige. 

Blomstene er selvplukket og synger på siste verset, men de får holde til i morgen. Da har jeg planer om å bytte de ut med roooosa peoner. Lykke!Ønsker dere alle en fin kveld, og tusen takk for fine tilbakemeldinger på uterommet:) 


p e r n i l l esøndag 5. juni 2011

UteromMorgenstund har gull i munn! Fikk lyst til å hive meg med i NIB sin utfordring UTEROM denne måneden med disse bildene. Cafebordet og stolene er plassert ved inngangspartiet vårt og gjør det mer hyggelig der synes jeg. Plassen har masse sol fra morgningen av så her kan den som er tidlig oppe nyte de første solstrålene og kanskje en kopp kaffe... MYS! :)
Jeg er inne i en "grå-lilla-hvit" modus om dagen;)
Jeg eeelsker stemorsblomster. Og lilla;)
 Stein på stein. Kan aldri få nok. Spesielt ikke av de runde:)
Jeg håper du liker den lille uteplassen min. Vil du se mer av vakre uterom kan du trykke her.


Have a lovely sunday!
p e r n i l l elørdag 4. juni 2011

Sommeren er her!- Her kommer en smakebit på en av hageplassene våre. -


Håper dere har hatt en fin sommerdag?!? Vår har vært helt fantastisk:)  Så  fint  vær er det lenge siden jeg kan huske vi har hatt. Endelig er sommeren her:) Vi har vært på Bærums Verk og kost oss i solen på formiddagen. Emilie matet endene og kikket på de med store øyne. Hun er så glad i dyr den lille skatten vår:) Vel hjemme igjen har vi puslet i hagen, tatt frem plaskebassenget  til  Emilie og spist is. Også har jeg knipset noen bilder av den ene hageplassen vår... Håper du liker det,- flere bilder kommer i morgen:)Ha en fin kveld!p e r n i l l e