Pages

fredag 27. mai 2011

Herlige Pomp de Lux

Når man får barn blir det mest shopping til de små ( i vært fall for min del;). Pomp de Lux har så utrolig mye fint til både gutter og jenter så jeg kunne rett og slett ikke motstå litt shopping på nettsiden deres.  Emilie har fått sin første tutu og med pudderfarget leggings  og sommerfugl tunika til kommer hun til å bli sååå søt i sommer;) 


Ha en herlig fredag der ute! 
p e r n i l l e


torsdag 19. mai 2011

Vår 17 mai!

- Hipp, hipp hurra for Norge! -Her kommer et lite bilderas fra vår 17 mai! Bedre sent enn aldri, ikke sant? ;) 
Vi feiret i bunad,  med skolekorps, barnetog, flott solskinn og veldig god mat.
Emilie hadde på seg en nydelig strikket kjole som svigermor hadde laget til henne,  hvit sommerlue og bomull cardigan fra Zara. Hun var full av spillopper så det var umulig å få tatt et skikkelig bilde av henne, men jeg skal vise dere kjolen en annen dag. Helt til slutt: deilig 17 mai kake i rødt, hvitt og blått! :) 

Håper nasjonaldagen din også var riktig så fin! 


p e r n i l l e


 
 

lørdag 14. mai 2011

Ferdig feiret...


- Bursdagsbordet er dekket -... for denne gang! Jeg hadde bursdag i påsken i år og med en del på programmet i ukene etter ble venninne bursdagen utsatt til denne helgen. Fem herlige venninner fra barndommen og studietid var på plass og pratingen gikk som alltid lett når vi møtes:) Det ble både "bubbel" og annet godt å spise og drikke så jeg tror gjestene var fornøyde når de tuslet hjemover i de sene nattetimer:) Tusen takk for en herlig kveld jenter!

 

Nå surrer Eurovision på tven og i år krysser vi fingerene for både Søta bror og Russland her i huset.
Lykke til begge to! 


p e r n i l l e


fredag 6. mai 2011

Små føtter...
... trenger gode sko! Med våren kom også behovet for noe å ha på føttene til den lille jenta vår. Valget falt på disse solide "lær og gå" skoene fra svenske Kavat. Modellen heter "Bobby" og er hjemklikket fra Brandos. De leverte utrolig raskt og var veldig ryddige og greie å handle hos.  Det beste av alt er  kanskje at de har GRATIS frakt og retur dersom skoene ikke skulle passe! Jippi! Dagens lille reklame fra meg;) Modellen finnes også i en superfin guttemodell for de som er på utkikk etter det:) Nei nå skal jeg snart krype til køys... Det er nemlig en liten frøken som våkner tidlig om morgenene her i huset... Gjesp! :) 
Ha en fin kveld alle sammen! p e r n i l l e


tirsdag 3. mai 2011

Festbord - girly and pink!


- NIB utfordring: Festbord -Tjiiing! 


Jeg hiver meg med i utfordring på NIB denne måneden. Festbordet er pyntet i anledning Emilie sin dåp og er egentlig reprise her på bloggen, men pytt, pytt;) Temaet for festpyntingen var selvfølgelig rosa siden det var jentedåp.  Det betydde rosa lys, rosa servietter, rosa blomster og deilig, spiselig(!) rosa bordpynt (les: Operamints). Jeg pyntet også med hvite og rosa hjerteskrin som var fylt med gotteri og ballonger til barna, og konfekt til de voksne. En skikkelig hit blant både store og små kan jeg love:)
Pink and dots! 
 Blomsterbukettene til bordet ordnet jeg selv kvelden før den store dagen. Lave blomstervaser mot høye sølv kandelaber ble en fin kontrast synes jeg:)
Jeg synes dåp er en stor høytidsdag (for de det gjelder;)) og da er sølvbestikk med på å sette prikken over ién for meg. Er det fest så er det det;)  Hjerteboksene malte og tapeserte jeg selv og ble et dekorativt blikkfang på tallerkenene og bordet. Oppi var det som nevnt søtsaker for store og små. Nam!
Håper du likte bordpyntingen min:) Flere superfine bidrag kan du finne herp e r n i l l e
Hverdagslykke- Nytt BoBedre i posten makes me smile:) - Det skal ikke så mye til for å gjøre meg hoppende glad: Nytt magasin i postkassen og friske, nydelige roser på spisebordet. Oh happy day! Jeg en stor bladelsker og abonnerer på flere forskjellige, men favoritten er nok BoBedre. Det var flere reportasjer som tiltalte meg i sisteutgave og jeg fikk masse inspirasjon til litt forandring her hjemme. Hvilke blader liker DU å lese? 

Fiiiin tirsdag! 


p e r n i l l e