Pages

søndag 27. mars 2011

Something blueVelkommen sunny sunday!


Jeg har vært ute på en liten shopping siden sist og masse blått (som jeg nesten aldri handler!) har blitt med hjem. Siden jeg ble mamma har klærne, og kanskje spesielt skoene, blitt mye mer fornuftige... Det går ikke så mye i høye heler for tiden, men søte ballerinas og andre litt flatere varianter blir det en del av;)

Jeg håper jeg snart kan ta i bruk de siste nyinnkjøpte på føttene. Her hjemme lengter vi etter våren og det skal bli så deilig å kjenne tørr asfalt(!) under beina igjen:)

Dersom lillemor er kvitt feberen sin idag håper vi å kunne ta en lengre trilletur ut i det fine været. Kanskje stopper vi på en kaffebar og unner oss en stor kaffelatte i solen. Søndagsmys på sitt beste spør du meg!


Nyt søndagen
Klemmer fra Pernille
onsdag 16. mars 2011

We do love SEBRA


Herlig barneservice fra Sebra:) 


For en stund tilbake hadde de 25% på alle varer i en av mine favoritt butikker her vi bor. Barnebutikken har et godt utvalg av det meste og ikke minst nydelige produkter fra Sebra. Siden Emilie er i en "jeg vil spise selv fase" er det ypperlig med et service i melamin som tåler litt. Det er i vært fall flittig i bruk her hjemme og figurene på serviset er jo bare til å bli glad av synes jeg;)

Nå venter en tur i solskinnet på oss. På tide å bytte ut mine kjære Uggs med støvler:)


Ha en fin dag! Klemmer
Pernillemandag 14. mars 2011

In dreamland

del 2:
Også var vi nesten i mål med gjesterommet vårt.  Puuh...! Den hjemmesnekrede sengen har blitt hvit med fire strøk hvitmaling fra Lady. Mr Sweet Chili har malt både sengen og tak- og gulvlister og vi er godt fornøyde med resultatet.  Jeg vurderete å beise sengen istedenfor å male den, men jeg ble litt usikker på om det ville bli for rustikt i forhold til hvordan vi har det ellers her hjemme. Håper og tror vi har valgt rett i vært fall;)

Før vi startet så jeg for meg at rommet skulle gå i fargeskalaen hvitt, grått og beige og være uten for mye ditt og dall.  Fordelen slik jeg ser det med en slik løsning, er at det enkelt går an å endre stil etter eget ønske og årstidene. Perfekt for en jente som meg som går så fort lei og som liker å variere;) 
Vinduet på soverommet er lite, men det er alltids plass til et par av de fine lyshusene fra Walther & Co.
Nattbord løsningen er midlertidig til noe annet dukker opp, men siden vi har flere av disse krakkene rundt omkring i huset  fant jeg ut at en av de like så godt kunne gjøre nytten her inne en tid. Nattbords lampen trenger vel ingen nærmere presentasjon tenker jeg,- kjent som den er for mange bloggere;) Sengeteppet hadde vi fra før av og dette  og noen av putene kommer fra HM Home

Sengeskuffen er det jeg liker aller best med rommet. Den er  hele 120 cm bred og 70 cm dyp. Perfekt til å romme sommerdyner og ekstra puter. Den avlange puten kommer fra Åhlens og er en anelse "stylet" for anledningen, men pytt, pytt;)

Det mangler fortsatt noe på veggene, men jeg vet ikke helt hva... Om du har noen tips så legg gjerne igjen et spor til meg. Blir alltid så glad for en kommetar fra dere søte bloggere:)  Nå står en ny uke på planen med alt hva det innebærer for en travel småbarnsfamilie.


Ønsker dere en fin mandag!


Klem 
Pernille


tirsdag 8. mars 2011

Emilie sin store dagDet er ikke hver dag man feirer 1 års dag så da må man selvfølgelig gjøre litt stas på god jenta si:) Her kan dere se hvordan vi har pyntet til prinsesse bursdag. Hvit duk og papptallerkener i skjønn forening, men siden vi har en stooor familie er det veldig greit å file litt på kravene;) På lørdag var det rene påske stemingen ute, solen skinte hele dagen og snøen smeltet fra taket. Deilig!


Jeg liker å holde det enkelt så eneste pynten ble rosa og hvite ballonger samt hvite og blekrosa ranunkler. Jeg bare elsker disse blomstene.  Det blir fest med en gang man pynter med slike på bordet:)

Mange pakker ble det også. I denne gjemte det seg en egen BRIO komfyr i hvitt selvfølgelig;)  Tror den kommer til å bli veldig populær fremover. Veslemor var strålende fornøyd med dagen sin.og hun sovnet med et smil om munnen når klokken nærmet seg åtte.  Jeg antar at det tar på å være i rampelyset...;)Håper du får en fin dag!


Klemmer fra Pernille


fredag 4. mars 2011

Emilie 1 år!
Hurra, hurra, hurra for jenta vår! 

 
 
I dag kl 12.37 er det akkurat 1 år siden Emilie ble født. Husker at jeg var så ubeskrivelig lettet og glad når jeg fikk holde den lille jenta vår i armene mine for første gang og at jeg ikke kunne se meg mett på det lille nurket vårt. Det er helt utrolig hvor fort tiden går så det gjelder å ta vare på øyeblikkene:)

Nå er det bursdagsfrokost og kakebaking på agendaen, og jeg skal gjøre istand til bursdagsfest
 
 
 Klemmer fra Pernille 
 
 
 

onsdag 2. mars 2011

Sukkersøtt
God onsdag:)


For en stund tilbake fikk Emilie denne supersøte strikkejakken av tante Vigdis.  Den er rett og slett sukkertøy for øyet og er blitt en favo i klesskapet spesielt til finere anledninger. Tante er en racer med strikkepinnene og tryller frem de vakreste plagg til lillejenta vår. For meg er det helt utrolig at noen kan strikke og hekle sååå fint... Bare se på de fine detaljene. Sukk! Emilie er i vært fall heldig som har en så søt og snill og flink tante. Jeg vet at tante V er innom bloggen så tusen takk snille du:) Vi er veldig fornøyde!

Ha en super onsdag! 


Klemmer fra Pernille
tirsdag 1. mars 2011

Håndarbeid

Nå er det ikke slik at det er jeg som kan skryte på meg å ha sydd dette nydelige sengesettet til dukken til Emilie dessverre, men snille tante T kan! Og hun er så flink! Jeg har selv plukket ut stoffet, men tante har øye for detaljer og så at blekrosa kantbånd rundt dyne og pute satte prikken over i én. Rett og slett vakkert synes jeg det ble. 

Ikke nok med at Emilie fikk dette supersøte sengesettet til dukken sin, men tante T hadde også sydd en kjempefin pyntepute til soverommet hennes samt en liten kjole til dukken.  Eller "bebiii" som Emilie sier;) Tusen takk snille tante, vi er heldige :) 

Her i huset nærmer det seg 1 års dag med stormskritt og det er litt av hvert å planlegge frem til den store dagen. Gaver skal handles inn, huset vaskes, mat kjøpes og kaker bakes... Men jeg synes det er kjempe gøy å planlegge og gleder meg til å sette stas på lille jenta vår:) Ønsker deg som er innom en fin tirsdag og...


...takk for at du tok deg tid til å titte innom bloggen min! 
Klemmer fra Pernille