Pages

fredag 26. november 2010

Fredagsinspirasjon

Elsker slike speil. Vil ha, vil ha! 


Snart helg!


Sikkert mange som har sett disse bildene før, men jeg synes de er så fine at de må frem en gang til;) Øverst på ønskelisten står nemlig et slikt speil, kanskje ikke like stort, men litt større enn det lille kaminspeilet som Emilie har på rommet sitt. Så kjære julenisse,- jeg har vært veldig snill i år;)

I helgen er vi så heldige at vi skal ut på en liten weekend tur til Gøteborg. Jeg gleder meg veldig til å titte i forskjellige butikker og kanskje få handlet inn noen flere julegaver.  Og selvfølgelig til å spise god mat og bare være kjærester;) Håper du som titter innom får en herlig helg selv om kulda ser til å bite fra seg de fleste steder i landet. Brrr...!!!Hvem ville ikke likt å ta et laaaang dukkert i dette vakre badekaret... Me, me!!!

Gråbrune toner mot hvite vegger gir en herlig og innbydende look. Legg merke til de originale, hvitmalte skoddene foran vinduene. Sååå fint!
Nå setter vi nesetippen mot Gøteborg! 


Kos dere masse i helgen:)K L E M  P E R N I L L E
- Bildene er hentet fra Vakre Hjem og Interiør-

onsdag 24. november 2010

Drømmehjem

del 2:
 Vakker spiseplass med en tøff, helblank lampe over. 
Skulle gjerne hatt en, eller kanskje to, slike selv;)


Hei, hei:) 


Brrrr... så kaldt det er ute idag. Lillemor og jeg skal avgårde og gjøre et par småærender nå på formiddagen og nesetippen kommer til å bli kald! Deilig, mykt ullundertøy og ullfleece-dressen fra favoritten Nøstebarn er funnet frem slik at ikke veslejenta skal fryse. Verre blir det med mor tror jeg...;)

Byr på litt flere bilder fra mitt drømmehjem idag. Kjøkkenet er kanskje litt vel landlig for min del, men blir jeg noen gang den heldige eier av en sommerhytte skal det se slikt ut.  Elsker måten de mikser ulike hvitnyanser på. Hvitt er ikke bare hvitt:)Soveromsdrømmer: Tenk å være liten gutt å ha en egen borg på soverommet! Genialt med bokser under sengen som gjør det enkelt å finne frem til bøker og andre lekesaker. Og blåfargen på "borgen" er bare så fin synes jeg. For ikke på snakke om hovedsoverommet: innbydende og svalt med flotte tekstiler:) Nei, nå må vi hive oss rundt her hjemme for å rekke det vi skal.Ønsker deg som er innom en fin onsdag! K L E M  P E R N I L L E
mandag 22. november 2010

Drømmehjem

Vakkert, slitt skap med en perfekt samling av lysestaker og lykter på toppen. Me like!


Gooood ettermiddag:)Bloggen har fått en liten hvilepause de siste dagene. Jeg har hatt litt annet å sysle med som alenemamma en ukes tid, men nå er jeg tilbake med litt drømmehjem inspirasjon.  Og det samme er Herr Sweet Chilli;) Fant disse utrolig delikate bildene i et interiør magasin som jeg hadde liggende. Er det ikke et fint hjem...? Sukk! Alt matcher på en kontrastfylt måte. Gammelt og nytt i sus og dus. Hihi!
Spesielt bildeveggen er sååå fin! Eieren har samlet på gamle sølvrammer i flere år og nå henger de vakkert sammen over en moderne lampe. Jeg får ikke sett meg mett på de fine bildene og de ligger i inspirasjonsmappen på macén.

Skulle gjerne hatt hvite sofaer også, men det har vi forsøkt her i huset... Jeg må innrømme at akkurat det ikke var spesielt praktisk med små barn og to firbente og hårete beboere... Men fint på bilder er det i vært fall;)En vakker liten lesekrok i stuen. Vi har nesten et maken bord på veslemor sitt rom og et til flytter snart inn på soverommet. Vi har nemlig en liten oppussing på gang. Nå er det bye-bye til tapet og welcome grey! Gleder meg til å vise dere resultatet, men hvitmalingen må bare tørke først og soverommet pimpes litt;) Også håper jeg på litt sol så ikke bildene blir så mørke...Vi sees snart! 


Klem Pernille-Bildene er hentet fra Interiør Magasinet-
søndag 14. november 2010

Pappadagen

Flowers:)


Sweet Sunday!


Håper dere har hatt en fin helg. Her feirer vi farsdag for første gang og det er stas:) Jeg byr på en liten moodboards collage fra stuen vår. Blomstene ble kjøpt igår i min favoritt blomsterbutikk her i nærheten og er bare helt fantastiske synes jeg. Håper pappaen synes det også, det er jo han vi skal sette litt stas på;) I morgen reiser Herr Sweet Chilli ut i den store verden på forretningsreise så da blir vi jentene igjen alene en god stund. Vi får passe på å ha det kos idag og nyte søndagen.


Her i huset elsker vi sjokolade så det er klart at pappsen må få det på dagen sin! Stettskålen er i opalin og kjøpt på Himmelrommet. Blomstervasen er jeg sååå glad i; passer til de fleste blomsterbuketter og er enkel og ren i designet. Like, Like

Nei nå skal vi nyte en deilig innkjøpt marsipankake med bringebærfyll. Jeg hører kaffelatte maskinen durer i vei på kjøkkenet  så nå er det på tide å avslutte skrivingen. Ha en fin søndag:)

K L E M !

torsdag 11. november 2010

Litt Black & White...

Deilig, myk linpute klikket hjem fra HM.

...og sølv i stua!


I stuen vår har en ny sjenk fra IKEA flyttet inn.  Den gamle er foreløpig på ferie i boden... Selv om den nye ikke rommer halvparten så mye som den store føler jeg at stua ble litt mer nett nå.  Den nye sjenken er ikke så høy og ruvende og passer bedre ved siden av sofaen enn den som sto her før. Hvordan det så ut kan du se her. Bildene har endelig kommet opp på veggen (Jippi!) og IKEA vasen min som jeg er så glad i har flyttet opp fra kjelleren. 
Jeg er så happy for den store lykten jeg fikk til bursdagen min av svigers for ca fire år siden. Den har vakre detaljer som jeg aldri blir lei av og den gir feel good stemning nå i høstmørke. So me! Om jeg ikke husker heeeelt feil tror jeg den er kjøpt på Indiska...November er tiden for innekos og hygge og jeg prøver å være flink til å tenne lys og fyre opp i peisen på kveldene. Nå skal Emilie og  jeg på barseltreff med ni bebisser og like mange skravlesyke mammaer;) Håper du får en fin dag!


God klem 

Pernille
tirsdag 9. november 2010

God stemning...

Koselige Kolonihagen....og gode venninner!I går kveld var det "cozy" stemning og mye smil og latter når jeg traff mine  søte barndomsvenninner  på Kolonihagen på Frogner i Oslo. Jeg hadde ikke besøkt stedet før, men etter anbefaling fra  flere kjente var det hyggelig å endelig oppleve stedet "live".  Lokalene de holder hus i er rustikke og herlige og man føler at stedet har sjel med en gang man kommer inn... Også er maten god da og ikke minst sunn...;) Alt de kokkelerer er basert på økologiske produkter.
Det er litt "tricky" å få tatt lyse og fine bilder på denne årstiden, men jeg er sikkert ikke alene om  å ha akkurat det problemet... Håper jeg klarer å få frem bittelitt av atmosfæren fra besøket i vært fall:)  Levende lys, gamle, slitte møbler og nostalgiske flasker skrur tiden tilbake for min del... I  like!
Kolonihagen sett fra utsiden sent på kvelden...


Fortsatt fiiiiiin kveld jenter! 


K L E M !

mandag 8. november 2010

Rett og vrang...


Varm kakao!


...på gang!Ny uke og nye muligheter. Håper alle har hat en fin helg. Selv har vi fa gjort hagen klar for vinteren og vært sosiale sammen med familien. Kos, kos! For en liten stund siden ble jeg sååå inspirert av dyktige Kjersti med bloggen Kjerstis lykke sine koppvarmere, at jeg satte igang med noen egne. Nå er 4 stykker blitt ferdigstrikket (du strikker de på 1-2-3!) og de sitter perfekt på mine IKEA glass. Har planer om å strikke noen til før desember slik at de er klare for både julegløgg og flere kakao stunder i adventstiden...


Hos oss har julen vært hvit, hvit og atter hvit de siste årene med små innslag av brunt  og naturelementer.  De nye koppvarmere vil gli rett inn i den ikke eksisterende fargeskalaen...;) Jeg gleder med sååå til jul og kan vel si at jeg er en skikkelig julejente!Nå skal veslejenta og jeg ut å trille en tur og ikveld blir det girls night. Jeg skal treffe et par herlige venninner i Oslo på et sted jeg lenge har hatt lyst til å besøke... Gleder meg!

God ny uke alle sammen!


 
K L E M !fredag 5. november 2010

Varme tottelotter

Nye sko til jenta vår!

Velkommen herlige fredag!


For et super vær vi har her på østlandet i dag. Solskinn liker jeg, da lades batteriene helt opp og jeg får gjort sååå mye mer. Flere som har det slik kanskje? Vi har allerede rukket å trille en tur, hente ut en spennende pakke på posten og shoppet hårkur hos frisøren. Godt fornøyd med andre ord. 
De super søte Uggsene fikk Emilie av mine bardoms venninner når de kom hjem fra den årlige jenteturen vår som i år gikk til metropolen New York! (Og jeg var ikke med... KRISE!) Tanken på å være lenge borte fra Emilie akkurat nå fristet ikke og dessuten var lommeboken heller ikke helt enig i at det var særlig lurt å reise over dammen... Meeeen til neste år kanskje;) Flotte sko fikk jenta vår uansett og mammaen hennes en deilig bodylotion. Takk snille jenter. Dere er best!
  Frøken fryd elsker de nye skoene sine og borrelåsen er bare toppen! Her er med ny lue fra MP og fiiiine Uggs. Nå skal jeg utnytte sjansen mens Emilie sover ettermiddags luren sin til å ta en liten surferunde. Ønsker alle en riktig fin helg! K L E Mtorsdag 4. november 2010

Liten blir stor

Lille sessa vår ca 3 uker gammel. 


God formiddag!


I dag er det akkurat 8 måneder siden vår kjære, lille tulle ble født. Tiden har gått så fort, ja nesten litt for raskt synes jeg. Lille rare goingen vår er ingen bebis lenger, men en liten jente som kan vise hvor stor hun er, "klappe søte" og nesten sitte helt selv. Hun ler høyt når vi tuller med henne og klapper ivrig våre to firbente kjæledyr. De fleste sier hun ligner mest på pappa`n sin, men jeg synes jeg ser litt meg selv i henne også jeg da... ;)


Liten?
  Jeg?
  Langtifra.
  Jeg er akkurat stor nok.
  Fyller meg selv helt
  på langs og på tvers
  fra øverst til nederst.
  Er du større enn deg selv kanskje?

Dikt av Inger Hagerup

Min lille beauty queen 8 mnd. gammel.


Ha en flott torsdag! 


K L E M !onsdag 3. november 2010

Morgendis...

I kjellerstua akkurat nå. ...i stua!


I dag har jeg knipset noe bilder fra kjellerstuen vår. Bokreolen har blitt ny med fargen morgendis fra Jotun og hvite porselensknotter fra IKEA. Reolen rommer utallige permer og annet dill som gjør seg best bak skapdører. De hvite boksene skal få praktiske merkelapper over innholdet. Jeg er nemlig en liten "ordensfreak" som liker at ting er på stell. *Smiler* Bildene har jeg klikket hjem fra Hagerdorhagen. Jeg blir aldri lei sommerfugler og det har blitt endel "sommerfuglstæsj" her hjemme de siste par årene... Lykten er kjøpt på ZanZ i Lillestrøm sist jul


Ønsker deg som er innom en fin kveld! 


K L E M !