fredag 29. oktober 2010

Skjell i taket...Så var det endelig helg. Her har vi tatt det med ro idag. Emilie får tenner og det er ikke bare bare... Stakkars liten! 
Nå sover hun heldigvis søtt. For min del blir det gullrekka og sofakos.


Håper du får en fin helg! 


K L E M !torsdag 28. oktober 2010

Sessa sitt rom by night

 Benken hadde jeg som liten og speilet er kjøpt på bruktmarked i Lillesand.


Velkommen inn til Emilie!Håper dere har hatt en fin dag. Vi har vært på barseltreff og både små og store har hatt det bra. Vi mammaer har fått pratet og bebissene har plundret sammen. Perfekt! Byr på et par bilder fra "Sessa" sitt rom ikveld. Mannen var så grei å henge opp speilet og den lille hyllen over kommoden igår. Speilet ble kjøpt i sommerferien for en femti lapp og hyllen kommer fra pappa sitt barndomshjem. Noen ganger er det ganske kjekt at pappa aldri kaster noe som helst i motsetning til meg som kanskje hiver unna litt for raskt *Smiler*. Koppestellet som såvidt skimtes oppå hyllen hadde jeg da jeg var liten.


Jeg må innrømme at jeg elsker og dille og dalle på jenterommet. Er så stas å kunne gå helt bananas med lyse pasteller, Maileg, blonder, vimpler og tonnevis med stæsj! Wiiiii!
Nei, nå må jeg svinge meg rundt her... Det ligger en stooor haug med klesvask og roper på meg på vaskerommet... Ha en fin kveld! 


K L E M !

onsdag 27. oktober 2010

Prinsessekjole

Julekjolen er klar:)


Tingeling! 


Vi har vært på shopping og julekjolen til Emilie er i boks. Jeg er klar over at det kanskje er i tidligste laget, men erfaringsmessig blir godbitene så raskt utsolgt... Mannen min trodde jeg var gal da jeg kom hjem med herligheten *Smiler*. Kjolen ble handlet i Lillestrøm i butikken Monochico som også har egen nettbutikk og blogg. Det stod mellom to strikkekjoler fra Memini, men det ble til slutt prinsessekjolen med tyllskjørt. Sukk! Tror veslemor blir så fiiiiin atte! 

Jeg kunne selvfølgelig ikke dy meg, så når jeg var innom Noa Noa og fant dette nusselige skjerfet fra miniature kolleksjonen, da måtte det bare få bli med hjem. Super cute og i veldig deilig, myk bomull!  

Ja, ja dette ble jo ikke så mye interiør, men jeg kommer sterkere tilbake. 
Ønsker deg som er innom en fortsatt fin kveld! 


K L E M !tirsdag 26. oktober 2010

Howie, min Howie!

Min super deilige, myke og fine sofa:)


Hei på dere:) Nå er endelig vår nye sofa kommet. Jippi! Jeg er så fornøyd og den stooore sofaen er både fin å se på 
(i mine øyne;) og kjempe deilig å sitte i. Fargen er passe barnevennlig for små hender og passe fargeløs for en mamma som elsker hvitt. *Smiler*. Som dere sikkert ser er bildet knipset før jeg fikk klippet av merkelappen:) Nå er det snart tid for Grey's Anatomy på TV2 og sofakos!K L E M !


PS. Vår Howie kommer fra merket Furninova

mandag 25. oktober 2010

I vår stue...

God mandag!

Ny uke og nye muligheter. Noen gangere er bare mandager helt herlig og kanskje spesielt når man er så heldig å ha barselpermisjon *smiler*. Vi skal på vår siste babysvømming før jul og forhåpentligvis rekker vi en trilletur i det nydelige høstværet. Solen titter frem her i Bærum og det er heller ikke så kaldt ute. Me like!

I dag viser jeg noen bilder fra stuen vår og vårt  gamle vitrineskap. Skapet (som egentlig er et gammelt bokskap) har jeg vært så heldig å arve etter min farfar. Det har fått seg en skikkelig makeover med malekosten og nå sluker det alt av porselen og glass som brukes til fest og fine anledninger. 


Tolix krakken er selvfølgelig en favoritt her hjemme og det var den snille tanten til min kjære samboer som handlet den for oss i sommer i Kristiansand. Den var nemlig utsolgt alle steder her i området og helt umulig å få tak i...

Flettekurven er fra Tine K home. og er kjøpt på yndlingsbutikken min på Stabekk: Bolina. Den rommer deilige myke pledd som er gode å tulle seg inn i nå på sene høstkvelder. 

Ønsker deg som er innom en fin mandag! 


K L E M !

onsdag 6. oktober 2010

Kul strek

Illustrasjoner av Cassandra Rhodin

God Onsdag!

I dag viser jeg noen utrolig coole illustrasjoner som jeg fant når jeg surfet rundt på nettet:) Håper du liker de like godt som jeg. Når jenta mi sover ettermiddagsblunden sin er det mammatid med god kaffelatte og kjeks, og mac´en kommer som regel frem. Vi har vært på helestasjonen i dag til 7 mnd. kontroll og det gikk sååå fint. Emilie vokser som hun skal og er helt perfekt
Det varmer mammahjertet veldig. 

Nei, nå skal jeg gi frøkna litt middag før jeg prøver et par kjempe freshe Nike sko som kjæresten kom hjem med igår. Feel so lucky- og ja, jeg har virkelig verdens beste mann:) 
(Lover bilde av herligheten litt senere idag)


Takk for at du tittet innom! 
K L E M !mandag 4. oktober 2010

Ull er gull...


...for en liten jente:)

Vi har gått til innkjøp av ull fra innerst til ytterst til 
Emilie sin høstgarderobe. Innerst har hun blant annet denne 
herlige bodyen fra Joha med matchene lyserosa bukser til. 
Ytterst har vi investert i en litt dyrere ullfleece 
fra Nøstebarn i fargen lyng. 
Helt herlig begge deler:) 

Takk for at du tittet innom bloggen min! 

Klem - Pernillelørdag 2. oktober 2010

Sebra

Emilies favoritter akkurat nå er nesehornranglen og ballen fra danske Sebra. 

Snart lørdagskveld!

Det skal bli godt:) Etter handleturen før idag har jeg malt og malt... 
To "nye" hyller skal opp her hjemme og gangen nede er klar for en mini-makeover.  I tillegg har jeg lovet meg selv og male trappen før vinteren så her må jeg bare henge i skal jeg bli ferdig før snøen kommer. Det er jo så kaldt ute akkurat nå. Brrr! Tester ut en fresh grånyanse som jeg tror kan bli helt i blinken til den hvite linjen her i huset;)

Close-up på Herr Nesehorn;)


Emilie koser seg i sofaen. Hun og putene matcher. 
Hihi! Cute:)

Klem fra oss til dere:)

fredag 1. oktober 2010

Flower Power


God kveld kjære fredag!

Endelig er helgen her. Min kjære og jeg har hatt en en etterlengtet kveld for oss selv med deilig middag på restauranten Bambus og spennende kino. 
Utrolig koselig var det og jeg føler meg 100% oppladet for morgendagen! 
I kveld byr jeg på noen bilder fra en kjempe koselig blomsterbutikk her hvor vi bor. Stemningen i butikken er bare så herlig og jeg får lyst til å shoppe alt;)


Åååå, som jeg elsker denne fargeskalaen:)


Tøft og rustikt plantebord og store marokkanske lykter. 
Litt for heftige etter min smak, men i dette miljøet gjør de virkelig susen. 


Black and white! Me like!
Underbare vaser fra Wik & Walsøe, tøffe betonglysestaker og 
sølvplett sammen med de skjønneste orkideer og grønne vekster.


Ha en fortsatt fin kveld:)