tirsdag 18. mars 2014

Emilie 4 år!Vår lille store jente ble 4 år i begynnelsen av mars og det måtte vi selvfølgelig feire:) Vi hadde invitert 9 gode venninner fra barnehagen til bursdagsfest hjemme hos oss og gjett om det var ei som var spent! Bordet ble dekket med rosa og lyseblå ballerinakopper og - tallerkener fra Sprell og jeg hadde brettet store pompoms som jeg hang opp i vinduet. Ranunkler er alltid på sitt fineste i månedskiftet februar / mars og jeg synes bordet ble lekent og barnlig av de fargerike blomstene:)Bursdagskronen hadde 4-åringen selv valgt fargene på og pyntet med klistremerker. 
Jeg synes den ble kjempefin!

 

 

Vi serverte pølser tradisjonen tro når det er barnebursdag og jeg hadde forsøkt meg på Hello Kitty kake for første gang. Til å være nybegynner synes jeg den ikke ble så værst;) Den gikk i vært fall unna hos de små gjestene:) Muffins hadde vi også som var pyntet med små ballerinaer og nok av godterier. Er det bursdag så er det bursdag! 
Ha en fin kveld!


Pernille
5 kommentarer:

Har en drøm sa...

For et nydelig dekket bord!!
Herlig med ballerina'ene:))
Og den fiiineste kaken, flinkis ♥
Tipper det var en bursdagsjente som var fornøyd ja!!

Anette Willemine sa...

Så vakkert bord du har dekket! Supersøtt med ballerinaene :) Datteren din må ha vært storfornøyd!

Ha en glad onsdag!

Barkeblikk sa...

Nydelige bilder og for ei kake! Tenker det var en fornøyd 4 åring i hus da ja. God torsdag til deg :) Klem fra Monica.

50style sa...

Ser gott ut :)

Claire sa...

Hei,
Mitt navn er Claire. Jeg eier bloggen Hjerte Handmade UK. Jeg er en stor fan av deg, og jeg ville elske å dele bloggen din med mine lesere. Ditt hjem er fantastisk. Kan jeg få tillatelse til å bruke noen bilder på bloggen min? Dette innlegget vil være alt om deg og ditt arbeid. Den vil inneholde lenker og full kreditt.
Vennlig hilsen

Claire

Im sorry for dette oversettelses
claire at hearthandmade dot co dot uk