fredag 3. januar 2014

Nytt årSvisj..., så var julen ute for denne gang. Det blir alltid litt tomt synes jeg når både gran og pynt forsvinner. Heldigvis gleder jeg meg til å fylle stuen med friske tulipaner og andre blomster i vårlige fager i løpet av morgendagen. Jada, jeg vet at vi såvidt har kommet igang med januar og at vi forhåpentligvis får litt snø å glede oss over;) Men litt løkblomster inne er det lov å ha! :)

Over og under er det noen glimt fra lillehjertet sitt rom. Jeg har brukt dagen idag til å sortere i klesskap og kaste ut julen. Jeg elsker å rydde i skuffer og skap (stort sett) så det gjør meg ingenting å tilbringe noen timer på frøken Fryd sitt rom.


 Stringhyllen har endelig kommet opp på veggen etter 4 måneder i pappeske 
og alle hjerter gleder seg;) 
Jeg ønsker deg som er innom en fin helg! 


Pernille


3 kommentarer:

Har en drøm... sa...

hehe, jeg og elsker og rydde i skuffer og skap, og har ikke tal på hvor mange timer som er brukt til dette opp gjennom årene... jeg holder på fortsatt, selv om ungene er ungdommer... må bare passe på og ta det når de ikke er hjemme, hehe:))

Så skjønne detaljer på pikerommet ♥

helen og gutta sa...

For noen herlige rosa nyanser på jenterommet. Jeg har fått meg stringhylle i stuen men vurderer også en på kjøkkenet. Søsteren min var ikke videre imponert hun trodde jeg hadde gått gal og hengt baderomshylle opp i stuen hahaha

Sommerhuset i bakken sa...

Flotte bilder fra et lyst og delikat rom! Kjempefint!

Ønsker deg en riktig god kveld! Kos deg masse!