fredag 11. oktober 2013

Varm, gnistrende høstHøsten har uten tvil kommet og den har for det meste bydd på solskinn og de vakreste høstfarger her vi bor. Vi har gått turer i skogen og til fjells og termosen har vært flittig fremme. Mannen i huset er i "jakt" modus og bikkjene våre har aldri fått trimmet seg så mye som nå;) 
Måtte det bare vare enda litt til...! 

Men nå blir kveldene stadig kortere og da er det ingenting som er så kos som å sette seg foran peisen med en varm kopp te. Det er noe helt eget med peiskos synes jeg! Peisinnsatsen vår er fra danske Rais og med en egen nisje til vedkubber er den blitt akkurat slik jeg forestilte meg den. Det gjenstår noen "skjønnhetsdetaljer", men vi er nesten ferdige:)

Dette er mitt bidrag til NIB-utfordringen denne måneden. Flere fine bilder kan du se her. 


Ha en fin weekend!


Pernille 

6 kommentarer:

Hulda sa...

Så vakre og stemningsfulle bilder du tar. Fint med de hvite lysene i peisen, det ga en lun stemning sammen med skinnfellen , kurven og pleddet. Her kunne jeg kosa meg. :)

Har sett på flere av innleggene dine, så fint du har det. Inspirerende bilder du tar. :)

Sommerjenten sa...

Så utrolig fine bilder du viser! Dere har fått det så fint!!! Tenk så fort det har gått fra dere bygget synest jeg. Vi er snart igang vi også, venter på igangsettelsen nå. Har dere gips der veden ligger? Skal ha en liten åpning vi også til ved, men usikker på hva materiale vi skal ha.

Ha en super helg og lykke til med flott bidrag! :)

Klem Lene

Interi-gjør det selv! sa...

Så fine bilder, og for en stilfull peis :-)

idylloghim.blogspot.com sa...

Så koselige og fine bilder. Denne blogg vil eg følge:) Du har det så fint i hjemmet ditt. Klem Ann Elin

Barkeblikk sa...

Oi, her var det visst et bidrag jeg har gått glipp av. Helt nydelig! Tok meg en titt nedover og tror jeg må legge meg til som følger av deg ;-) Min smak!

Håper kvelden din blir fin :)
Klem fra Monica.

Anette Willemine sa...

Stemningsfulle, vakre bilder. Du kan jo bruke disse bildene til denne mnd utfordring hos Nib, også. :)

Ha en fin dag!