søndag 24. juni 2012

Den lille "Henrik" sengen
... er på plass på soverommet til Emilie. 

Hun har for lengst vokst ut av sprinkelsengen som stod her tidligere og da var det ekstra stas for mor i huset at lillegull kunne arve den fine skuvesengen som mamma brukte når hun var liten. Den lille sengen kan trekkes ut og er over 45 år gammel. Fargen er litt ubestemmelig grå-slitt-hvit, men jeg tror den forblir slik inntil videre. Titter man nærmer på den kan man fremdeles se spor etter små tannebisser i sengekanten;)

Ny sengehimmel ble det også gitt! Eller som Emilie kaller det: "juletreet mitt";) Jeg kan til en viss grad se sammenligningen. Knis;) 
Den stor kommoden som stod på rommet tidligere er flyttet over på lekerommet og det ble mye bedre plass til dukkehuset, lek, små bord og stoler her inne. Og ja, her inne er det HØY rosa faktor;) 
Ha en fin kveld og god ny uke:) 


Klem, Pernille
// Bilder: Sweet Chili //

tirsdag 19. juni 2012

Hovedbadet vårtBadet er et rom som det ikke blogges så mye om i bloggland synes jeg, men jeg tenkte likevel jeg skulle vise dere hovedbadet vårt sin helhet. Innredningen og de doble servantene er fra Kvik og blandebatteriene fra Hansgrohe. Når vi bestemte fargene på badet (i 2006) var brunt og beige i vinden  som dere sikkert kan se, men jeg synes fargene passer fint i 2012 også selv om det er noen småting jeg gjerne skulle gjort annerledes idag:)

Et skap til håndklær og andre småting er must på badet for min del. Guri meg så mye stæsj, kremer og dill man får etterhvert. Fnis;)  Medisinskrinet liker jeg kjempegodt og det er veldig praktisk å ha det i oppe i høyden bort fra små barnehender. Billig var det også:)) Ønsker deg en fin tirsdag. 
Kjempe stas at akkurat du tar deg tid til å titte innom bloggen min:)


Klem, Pernille 

//Bilder: Sweet Chili og Inviso//

mandag 18. juni 2012

Junikveld
Titter bare innom bloggen for å ønske mine fine lesere en fin junikveld!  Liljer blir jeg aldri lei, men nå venter jeg spent på at peonene i hagen skal blomstre. I år er det første gang det er mange knopper å se på de kjære staudene mine. Mye å glede seg til med andre ord;) Fin ny juni-uke til deg som titter innom. Klem fra Pernille

//Bilder:  Sweet Chili //

onsdag 13. juni 2012

Rosebad
Halvveis ut i uken allerede og jeg gir meg ikke helt med vaskerommet vårt enda;) 
Noe nytt er alltid moro å kjøpe og det trenger ikke være de dyreste tingene som skaper litt sommerglede. Det fine sinkfatet på benken kostet ikke mer en 35 kroner og jeg hadde egentlig tenkt til å ha det som fuglebad på terrassen, men det ble så fint med roser i at jeg tror det får gjøre jobben som "rosebad" inntil videre. 

Såpe og myke håndklær er alltid hyggelig å legge frem. Også roser da... Disse hang litt med hodet, men når de ble snittet på nytt og lagt i vannbad har de vært kjempefine i flere dager allerede. Det er ikke så mye som skal til for å gjøre det koselig i et rom med andre ord:) 
Ønsker deg som titter innom en fin onsdag! 


Klem fra Pernille 
// Bilder: Sweet Chili //

fredag 8. juni 2012

Roterom er blitt lekerom

Vårt gamle kontor er blitt forvandlet til et lekerom i den siste tiden og den gamle sengen til Emilie har fått flytte inn siden hun har fått ny "stor" seng. Det er stort sett bamser som sover i den, også en dukke eller to innimellom. Rommet er kun innredet med møbler vi har hatt fra før og gamle skatter fra jeg barndomshjemmet mitt. Den lille krakken snekret pappaen min da han gikk på barneskolen. Passe slitt og søt ikke sant? :)Den trehvite sykkelkurven passer på "Knerten" og et lite knippe bamser. Jeg fikk kurven til min første sykkel når jeg var liten: en liten rød DBS. Gjett om jeg var stolt;) Tallerkenhyllen er kjøpt brukt og malt med en skjønn gråfarge. De fineste "Happy Lights" pynter opp i vinduet. Åååå som jeg digger de!


Jeg er totally in love med fargen på strikketeppet og den lille kofferten ovenfor. Det hjemmestrikkede teppet var forresten det første jeg strikket noensinne. Jeii! ;) Benken og stolen har fått seg et par strøk med maling og ble så god som ny og er nå klar for lek og fine stunder. Ha en fin fredag du som titter innom! Klem fra Pernille 

// Bilder: Sweet Chili //

torsdag 7. juni 2012

Snart sommerSommerferien er i annmarsj og snart skal vi ha en uke fri sammen. Leeeengter! :)
Stolen over bare digger jeg, for ikke å snakke om den lille blå krakken.
En riktig "cutie" eller hva?
Hadde jeg hatt en stor og frodig hage med gamle, krokete epletrær skulle jeg duvet mellom trærne i en slik hengekøye mens valmuene rundt meg hadde skint om kapp med solen... Enn så lenge låner jeg min kjære bros hengekøye og titter misunnelig over gjerdet på naboenes flotte valmuebed;)Fin torsdagskveld!


Klem fra Pernille
// Alle bilder er hentet fra Skøna Hem //


fredag 1. juni 2012

Gjesterom i sommerdrakt
Gjesterommet i kjelleren har fått på seg "sommerdrakten" og med et nytt lite bord fra IKEA ble det litt hyggeligere der inne om jeg skal si det selv;)  Hihi! Et par bilder har kommet opp på veggen og deler av den fineste Fiducia vasen fra Hviit pynter opp i vinduskarmen. Sengen har min handyman laget på bestilling fra meg; jeg tegner og han snekrer og finjusterer underveis. Du kan se hvordan rommet så ut under prosessen her om du vil.


Takk for alle koselige ord på både kjøkkeninnlegget og soverommet vårt. 
Det er veldig hyggelig at akkurat du tar deg tid til å titte innom bloggen min:) 


Fin fredag!