torsdag 31. mai 2012

Nye gardinerDet er en stund siden jeg har blogget soverommet vårt nå så da inviterer jeg til en titt;) Min bedre halvdel synes det er "totalt unødvendig" å se bilder av det mest private på nettet, men man er da ikke interiørblogger for ingenting kjære;) Jeg har handlet inn nye gardiner siden sist og disse er hengt oppunder taket.  Jeg er veldig happy med "hotellfølelsen" de gir til rommet selv om gardinene er florlette og lyse.

Som dere ser har vi ikke en sånn fancy walk-in closet (drømme, drømme), men en stor og rommelig skyvedørsgarderobe. Flinkeste mannen har fikset spotter i taket, og det meste annet for den saks skyld, og malt og tapesert fondveggen inntil flere ganger... For øyeblikket er den morgendis grå og det tror jeg han håper at den skal være en stund. Knis;)


Ha en herlig torsdag. Snart er det helg! 


Klem

onsdag 30. mai 2012


- Bilder fra kjøkkenet vårt -Titter innom ikveld med noen nye og freshe bilder fra kjøkkenet vårt. Når jeg ser tilbake på bloggen ser jeg at dette er et rom som er blogget lite, men det er bestandig så mye stæsj på benken hos oss (noen som kjenner seg igjen;)) og letter kaotisk til tider (kremt!), men endelig har jeg lagt meg i selen og fått shinet det opp. 

Kjøkkenet vårt er et Kvik Mano kjøkken i høyglans og med heltre eik benkeplate. Vi satte inn nytt kjøkken i 2006 og vi er godt fornøyde med valgene vi gjorde da. Skulle jeg gjort noe annerledes idag hadde jeg ikke valgt heltre benkeplate, men noe "lettere" istedenfor. Smaken forandrer seg...;) 


I den tekniske veggen skjuler det seg blant annet kjøleskap, fryser, ovn og massevis av skapplass. Vi har integrerte hvitevarer fra AEG og Gaggenau samt bladebatteri fra Hansgrohe. "Øya" er et daglig samlingspunkt og jeg kunne ikke klart meg uten... tror jeg;)


Fin kveld til deg som titter innom.Klem fra Pernille  


fredag 25. mai 2012

VaskeromJeg har brukt noen av de siste dagene til å vaske og "shine" opp vaskerommet og jeg kan med hånden på hjerte si at det aldri har sett så ryddig ut der! Fnis;) Skulle ønske at du kunne kjenne grønnsåpelukten, hihi.

Vaskeromsinnredningen er fra IKEA og vi har praktiske fliser i grått på gulvet. Til høyre for vasken er det innebygget strykebrett som tar minimalt med plass og et høyskap med plass for støvsuger og vaskemidler. Den lille sorte hyllen har jeg spraymalt sort og er et funn frapappa sitt barndomshjem. Oppå den har jeg dekorative sinkbokser som rommer vaskepulver til hvitt og farget tøy lett tilgjengelig.


Nå har jeg ikke tenkt til å tilbringe mer tid inne, men jeg skal skynde meg ut i soooolen;) 

Tuddelidu! 

Klem fra Pernille


torsdag 24. mai 2012

I Rødt, hvitt og blåttTittei alle dere:) 

Håper dere koser dere i den deilige sommervarmen som endelig er kommet! Siden jeg blogger hvert jubelår;) kommer det et lite 17 mai innlegg fra meg noen dager over tiden;)

Over ser dere fineste voffsen vår, pyntet til fest:) Rekkverket på terrassen vår er endelig blitt malt og gulvet har fått et nytt strøk med fjellgrå terrassebeis.Vi har vært effektive i den siste tiden og det er skjedd flere forandringer både ute og inne.
På ettermiddagen hadde vi middagsgjester. Terpentiner og rødprikkete servietter fra Kremmerhuset gjorde festbordet 17 mai fint. 
Emilie hadde fått ny hårpynt for anledningen fra barnebutikken Lille Martine som passet super fint til bunaden hun hadde på seg. 
Min lille vakre i Rondastakken:)

Ønsker dere en fin torsdag! 

Klem fra Pernille