Pages

onsdag 25. april 2012

Søt som sukker- Bilder og Collage: Sweet Chili . -


Like før helgen fikk Emilie og jeg en super overraskelse i posten. Heldige oss hadde vunnet i giveawayen til Lille Martine! Jippi! En nydelig og nostalgisk kjole fra Lycks var premien og den kunne ikke falt bedre i smak hos liten og stor. Mai er tid for bursdager og feiringer her i huset så da er en slik kjole midt i blinken. Selv synes jeg den ligner på Astrid Lindgrens "Marikken" sin kjole og den bringer frem sååå mange gode minner! Vil du ta en titt på de fine kjolene hos Lille Martine finner du utvalget her. Lycks kjolen finnes i både rosa og blått.

Den søte hårsløyfen er også fra Lille Martine og sørger for at finsveisen sitter som den skal;)

Ha en fin onsdag du som titter innom! 


Klem - Pernille


mandag 23. april 2012

Blått og hvitt bursdagsbordI helgen hadde vi familien på besøk og bursdagsbordet ble dekket med blålilla stemorblomster fra hagen, hvit damaskduk og yndige små "stearinlys-epler". Sistnevnte hadde jeg nesten ikke råd til å sette fyr på, så nydelige synes jeg de var, men heldigvis finnes det flere i butikken;) 

Serviettene fikk marineblå, tynne sløyfer på, men ellers ble bordpynten enkel
Ønsker dere en fin ny uke og god mandag! 


Klem fra Pernille 


søndag 22. april 2012

Tiden...
...løper ifra meg. 

De siste ukene har vært hektiske, både på hjemmebane og på jobben, men endelig er jeg tilbake med et innlegg. Siden sist er jeg rukket å bli ett år eldre og snille Mr. Chili har vært ute og handlet blomster til meg på dagen min. Rosa peoner, min absolutte blomsterfavoritt, nydelig pakket inn i silke og gråpapir.

Jeg gleder meg til peonene i hagen titter frem. I fjor var jeg så heldig å få 1 stk blomst så kanskje det dukker opp 2 eller flere i år... Jeg drømmer om et bugnende peonbed, men peoner er en litt kresen og krevende staude har jeg skjønt så foreløpig må jeg nok smøre meg med tålmodighet;) 


Håper du som titter innom får en fin søndag! Vi skal på besøk:) 


Klem fra Pernille