fredag 27. januar 2012

Badekar


- Bilder og Collage: Sweet Chili . -Badekar er et must for oss, spesielt etter vi fikk barn. På badet skal det være plass både til lek, avslapping og en raks dusj i en travel hverdag. Hovebadet vårt pusset vi opp for 6 år siden og vi valgte da fliser i en beige og brunt. Fortsatt veldig fornøyd med det og spesielt gulvflisene. Ingenting synes på de og gulvet ser faktisk fresht og rent ut nesten hele tiden;) Vårt andre (gjeste)bad kan du titte nærmere på her om du vil.
Ha en fin dag alle dere som er innom og riktig god helg! Klem fra Pernille 

lørdag 21. januar 2012

Tyll og idyll
Vi skal snart feire oldemor som blir 94 og ny kjole er kjøpt inn for anledningen. 
Tyll er idyll synes snuppa vår og mor er så enig så enig;) Denne  vakre kjolen er fra danske Wheat og virkelig en cutie:) Jeg tror den kan funke til sommeren også med bare armer og nakne tottelotter i gresset. 
Hva tror du? Fin lørdag alle sammen!


Klem, Pernille 


-Foto: Sweet Chili . -


fredag 20. januar 2012

Sparing...
... går så mye bedre når man har en sweetheart av en  "sparekanin" og putte pengene på:) 
Emilie fikk sin første sparebøsse til jul og den er det stor stas å putte mynter i. Sammen med lampekaninen fra Sprell er de et vakkert "par" på soverommet hennes. 


Fin fredag alle sammen
- og GOD helg! 


Klem, Pernille 
- Alle Bilder: Sweet Chili . -

torsdag 19. januar 2012

Min Storsele


- Bilder: Sweet Chili . - Vi har manglet en ekstra sitteplass i stuen og jeg har lenge tittet på kurvstolen "Storsele",  før jeg i går duret til i IKEA og fikk den med meg hjem. Jeg liker at den er så "luftig og lett" og at den er enkel og flytte rundt på. Jeg ble nemlig en smule stresset her om dagen da jeg og samboeren var i en av de store møbelbutikkene og han begynte å prøvesitte stresslesser... Iiiiiik! Jeg fikk nesten klump i magen;) Jeg er helt ening med han i at sittekomforen er super i slike stoler, men jeg sitter heller litt mindre godt for skjønnhetens skyld;) Haha! Så da måtte jeg jo bare slå til med denne vakringen. Og jeg hjerter virkelig IKEA. Fine saker til fin pris - passer meg perfektHa en fin kveld! 


Klem, Pernille tirsdag 17. januar 2012

Cherry Blossom på en tirsdag


Bilder: Sweet Chili og Google, Collage: Sweet Chili . -I går på vei hjem fra jobb falt jeg for fristelsen til å kjøpe med meg noen grener med "cherry blossom". Er de ikke fine? Jeg er som nevnt i vårmodus om dagen og med disse på TV-benken i stuen blir det enda mer "vår" her hjemme;) I fjor plantet vi et slikt tre i hagen og jeg gleder meg til det står i full blomst om noen måneder. 


Ha en fin tirsdag alle sammen -
(- og takk for de koselige tilbakemeldinger på de kjære valpene våre:)) 


Klem, Pernille mandag 16. januar 2012

Hils på ...

... nusselige Caroline og hennes elleve andre søsken;) 


Her i huset har vi hatt hendene fulle de siste dagene med 12 nye knøtt som har kommet i hus. Hunden vår Carmen har endelig fått valpene sine og det er stas for både liten og stor;) Foreløpig er de rolige små tasser som ligger i valpekassen sin dagen lang, men om et par uker blir det nok fart her hjemme:) Jeg gleder meg til kos med de 12 små krabatene i hele 8 laaange uker før de skal "hjem" til sine nye familier. Flere bilder dukker nok opp etterhvert:) Fin mandag alle sammen! 


Klem, Pernille tirsdag 10. januar 2012

Fargefest


- Bilder og Collage: Sweet Chili Design . -Jeg er fortsatt i fargemodus om dagen og omgir meg med fargerike blomster og levende lys så fort anledningen byr seg. Nå er ikke hjemmet vårt kjent for å være den største fargeklatten, men lillesnuppa vet å sette farge på tilværelsen. Hun har nettopp oppdaget stæsj og smykker og elsker og å pynte seg. "Se mamma, pisesse!" sier hun og tar på seg et lass med armbånd både på armer og bein;) 


Ha en flott tirsdag! 


Klem fra Pernille 


fredag 6. januar 2012

Vitrineskap i ny drakt


- Bilder & Collage: Sweet Chili . -


Så ble det en lengre pause fra bloggen igjen. Julen og nye runder med sykdom har satt oss ute av spill. Godt det er nytt år med nye muligheter:) Vitrineskapet som jeg blogget om tidligere i høst har stått ferdig en stund, men det var først idag jeg fikk knipset noen bilder av det. Planen var egentlig å gi det et par strøk med gråfarge, men etter en liten test fant jeg ut at det ble helt feil i stuen vår. Back too white - again. Det passet rett og slett best her hos oss:)

Skapet har fått nye sorte knotter og er fylt opp med arvet service, glass, osteklokke og små og store kakefat på stett. Jeg synes det er herlig med litt lysere farger nå selv om vi er midt i januar så jeg har funnet frem gamle putetrekk i skuffer og skap for å "piffe" opp litt her hjemme. Dilla på lilla kan man kanskje si;)

Jeg må innrømme at jeg synes det var litt av en jobb å male skapet og hele 4 strøk måtte til for å dekke den opprinnelig fargen, men nå som endelig vitrineskapet er på plass er jeg super happy med den ekstra skap - og lagringsplassen det gir. 

Skapet på vidt gap;) Sølvkrusene som dere kan skimte fikk både Mr Sweet Chili og jeg til dåpen og det samme fikk lillemor. Selv om de ikke blir brukt til daglig synes jeg det er utrolig flotte og at de er fine å ta frem ved høytider og spesielle anledninger. 

Nei, nå skal jeg snart krype undre dynen og lese et par kapitler i en spennende bok jeg begynte på for noen dager siden. Barnepiken heter den og det er sikkert mange av dere som har lest den allerede eller sett filmen. Jeg har veldig lyst til å se filmen også, men jeg må nesten vente til jeg har lest boken ferdig først. Ellers kan jo all spenningen bli borte;) Fin er den i vært fall og kan anbefales. 


Ha en fin helg alle sammen. 


Klem fra Pernille