mandag 12. november 2012

Sophia Skappel GenserenFor en liten stund siden ble jeg endelig ferdig med Mini-Skappelgenseren til lillemor. 
Jeg er ingen racer med strikkepinnene, men denne varianten var såpass enkel at det var ingen sak for en strikke-amatør som meg;) 

Modellen er strikket i str. 2-4 år og passer fint til Emilie som snart er 3 år. Litt lang på ermene kanskje, men det gjør ikke noe;) Er in løøøøv med fargen og det superlette alpakka garnet, og skulle gjerne hatt en lik selv:) 


Fin mandag

Klem fra Pernille 7 kommentarer:

Precious Home sa...

Så fin og enig med fargevalget ja, utrolig flott farge.. Mon tro om jeg klarer å strikke denne? Er sånn passe amatør jeg også;)

Ha en fin dag!

carina sa...

Kjempe fin!
Jeg har strikket en liten til min lille josefine. Så fornøyd! Jeg har også strikket en til meg selv, utrolig god å ha på!! Tynn alpakka er et fantastisk godt garn :)

Heldige lille frøkna di!
God kveld1

Katrine sa...

En nydelig genser til en liten prinsesse! Siden du har strikket så flott burde kanskje hennes mamma få en tilsvarende i voksen størrelse? ;-)

Jeg ønsker deg en glad uke!

Tonje Merethe sa...

Så nydelig farge på genseren. En slik skulle jeg også hatt.

Ha en fin ny uke.
Klem fra Tonje Merethe

Har en drøm... sa...

Så skjønn den var ♥
Nydelig farge ja:))
Skulle gjerne klart og strikke en slik altså... :)

Cocolicious Column sa...

Den genseren var utrolig liten og søt. For ikke å snakke om nydelig farge :) Det blir bare mer og mer strikkeprat rundtom på div blogger ser jeg, alt fra gensere til puffer. Og jeg begynner å lure på om jeg skal kjøpe meg noen selv å teste vannet. Er jo ekstra koselig når man har gjort noe selv.

Anne sa...

Sååå fin!! Alpakka er jo bare så herlig garn! :) Kunne gjerne tenkt meg en sånn genser! :)

Klem Anne