Pages

fredag 30. september 2011

Grått er flott:)


- Bilde: Sweet Chili Girl . -

Den gode helgefølelsen er på plass til tross for en hektisk uke her hjemme. Soverommet er nyvasket og huset rent og fresht! Deilig spør du meg;) Som jeg skrev tidligere denne uken viser jeg noen bilder fra soverommet vårt i dag. Det gamle "sminkebordet" mitt er arvet og speilet kjøpte snille mannen til meg for noen  år siden. Det er veldig praktisk ha et sted å legge fra seg smykker og andre småting slik at ikke nattbordene blir overfylte synes jeg.  Pyntestæsj til meg selv har jeg nemlig mer enn nok av;)


Jeg er veldig fornøyd med fargepaletten i soverommet per dags dato, men det er mulig jeg skal "tøff opp" det lille sminkebordet litt. Jeg synes det kanskje er litt for shabby, noe jeg absolutt ikke vil... Vi får se hvordan det blir til slutt;) Nå setter jeg nesetippen mot Gardermoen og Europa. Jobbtur kaller og jeg gleder meg veldig til slappe av sammen med gode kolleger, drikke et par glass med bobler og kanskje få shoppet litt;) 


Siden jeg ikke er tilbake før mandag trekker jeg en heldig vinner mandag kveld. 

Du kan med andre ord fortsatt blir med på Giveawayen min her. 

Tvi, tvi og god helg til dere alle sammen! Klem, Pernille


tirsdag 27. september 2011

Høst ved inngangspartiet


- Bilder & Collage: Sweet Chili Girl . -


 I helgen som gikk knipset jeg noen bilder av inngangspartiet vårt til søte Potrinas Potlerier sin utfordring:) Den sorte døren skiftet vi ut for noen år siden og jeg synes den er en fin kontrast mot det hvite huset vårt. Dog skulle jeg ønske at ikke ALT syntes på svart... Det blir noen omganger med støvkluten i måneden for å si det sånn;) 

Cafebordet og stolene er fortsatt ikke pakket vekk for vinteren, men jeg tror jeg lar det stå ute til snøen kommer. Vi får finne på noe annet lurt å pynte opp med nærmere jul! 

Vi har dessuten store planer om å legge skifer på betongsålen, men det står litt lenger frem på prioriteringslisten vår for øyeblikket...Det er mye å ta tak i og vi blir nok ikke arbeidsledige med det første her i huset...;)

Har du også lyst til å bli med på utfordringen kan du bli med her:) 


Ønsker deg en fin ettermiddag! 


Klem, Pernille


- Pssst: Giveaway her om du vil prøve vinnerlykke -


søndag 25. september 2011

Tape It!

- Bilde: Sweet Chili Girl . -


Jada, da er tapen kommet seg til Sweet Chili hjemmet også;) Egentlig liker jeg denne tape treden veldig godt. Det finnes jo ikke noe enklere enn å bytte ut og forandre med TAPE! Ingen hull i vegger og ingen permanente utstillinger. Ingen sparkling og ingen "tre-omganger-med-malekosten"...  Puuuh! Både Mr. Sweet Chili og jeg er ganske så glade for det;)
- Bilder & Collage: Sweet Chili Girl . -


Den lille inspirasjons collagen min har jeg hengt opp på soverommet vårt ved siden av sminkebordet. Det finnes tape i de tøffeste farger og mønstre, men jeg valgte denne varianten for å matche interiøret forøvrig. Flere bilder kommer senere i uken. Liker du tape? :)


Ha en fortsatt fin søndag!


Klem, Pernille


fredag 23. september 2011

Litt meg?


- Bilde: Sweet Chili Girl . -


Å finne frem til det som er typisk meg synes jeg kan være vanskelig, men jeg har gjort et lite forsøk... Hvite,  enkle møbler faller jeg gjerne for og disse er gjennomgående i huset vårt.  Benken på bildet sluker det utroligste av både leker og pyntestæsj så den er vi veldig happy med. Spisestolen også for den saks skyld. Tror ikke jeg har sittet på bedre stoler enn disse!

Bøker og blader er et MUST for meg (jeg tror jeg rett og slett ikke kan leve uten;) og de ligger enkelt tilgjengelig på sine faste plasser i huset vårt.

Hortensia er en av mine favoritt blomster. Vi har to busker i hagen og jeg kjøper gjerne flere når jeg er innom en eller annen blomsterbutikk. Den runde glassvasen liker jeg også. Kanskje fordi de fleste typer blomster kommer så godt til rette i den:) Enkel og fin er den i vært fall i mine øyne;) 

Også var det puter... Jeg har en stort draaaag mot puter. Skuffer og skap er fulle! Mr. Sweet Chili pleier å fleipe med at vi nesten ikke får plass i sofaen på grunn av putemengden;) 

Levende lys hører også med og det samme gjør lamper når jeg skal beskrive meg  selv på interiørfronten:) En av favorittfargene er grått og som kontrast går jeg gjerne for noen sorte detaljer. Dessuten kler jeg meg stort sett i sort , beige og andre nøytrale farger. Det er lille Emmi som er fargeklatten her i huset;)
- Bilder & Collage: Sweet Chili Girl . -


Om du vil se flere inspirerende stilleben kan du klikke deg inn hos søte Ida Susanne som holder utfordringen.Nå må jeg løpe og hente lillemor i barnehagen:)


GOD HELG! 


Klem, Pernille


tirsdag 20. september 2011

Velkommen inn på badet


- Bilder og Collage: Sweet Chili . -


Jeg blogger ikke så ofte om badet vårt så jeg tenkte jeg skulle gi dere et lite glimt av det idag:)  Dette er det ene av våre to bad og det blir mest brukt av overnattingsgjester og venner vi har på besøk. Vi renoverte badet i 2009 og jeg er veldig glad vi (les: jeg;) gikk for en lys og enkel stil. Rullestein flisene i dusjen er en drøm å gå på og de er forbausende lette å holde rene også. Var nemlig litt skeptisk til det før vi gjorde valget vårt! Siden badet er såpass lite har vi valgt dusjdører som kan foldes sammen. Slik virker rommet større når den ikke er i bruk. Vi valgte også og ikke ha fliser på alle veggene, noe jeg virkelig er fornøyd med. Jeg synes ofte fliser overalt kan bli litt "massivt"...

Siden det for tiden er veldig populært å ta naturen inn, har jeg vært på jakt i hekken til naboen etter noen naturelementer;) Jeg synes det ble ganske dekorativt og kontrastfylt, og det beste  av alt er jo at det er heeelt gratis;) Ønsker deg som er innom en fin kveld! 


Ha det på badet;) 


Klem, PernillePssst! Giveaway her om du vil bli med!


søndag 18. september 2011

Høst i hagen


- Bilder: Sweet Chili Girl . -


Det ble en liten minipause i uken som gikk her på Sweet Chili bloggen. Med febersyk jente,  working mum og mannen på jakt ble det rett og slett lite tid foran Macén. Men nå som både liten er frisk og stor er hjemme igjen, er vi tilbake i vårt vanlige gjenge for å si det sånn. Og godt er det! I helgen har vi benyttet noen timer i hagen: svigerfar kom med et stort lass med ved (og mer skal det visst bli!), plenen har blitt slått og noen forvokste bukser har fått seg en stuss. Ja til og med et lite plommetre har vi fått plantet, så nå ser mor frem til neste år: kanskje det blir egen produsert syltetøy? :)

I ettermiddag er det bursdagsselskap til min kjære bror og svigerinne som står på planen. Hipp, hurra for dere begge to, vi er sååå glade i dere;) 

Jeg er forresten utrolig glad for at så mange nye har funnet veien hit inn den siste uken.  Det er veldig stas at så mange vil følge bloggen min fremover. Tusen, tusen takk for fine ord og kommentarer som både dere nye og dere som har fulgt meg en stund legger igjen. Jeg setter pris på hver og en av dere :)


Ønsker dere alle en herlig søndag!


Klem, Pernille


PS! Giveaway her om du vil prøve vinnerlykken;)

fredag 9. september 2011

God helg!


- Bilder: Taverne -  Agency, Collage: Sweet Chili Girl . -


Høsten er en herlig tid. Fargene, den klare luften og ikke minst alt det gode naturen har å tilby.  Vi plukker stadig inn stooore, modne bjørnebær fra hagen og epler fra vårt lille familietre. Det er tid for innekos på kveldene, tente stearinlys og kanskje en god bok eller et nytt interiørblad å titte i. Jeg koser meg i vært fall og nyter den herlige, men travle, tiden vi nå er inne i. Med disse fine bildene  (synes jeg da;) ønsker jeg deg som er innom en riktig god helg. Her står hagearbeid, litt rydding og konfirmasjon på agendaen for familien Sweet Chili.


Sees snart!


Klem, Pernille


Ps! Du kan fortsatt være med i trekningen av denne fine boken på min Giveaway:)


onsdag 7. september 2011

Vinnerlykke


- Bilde: Sweet Chili Girl . -


Det er tusenvis av av gi-bort`er på blogger rundt omkring og som regel slenger jeg meg med i håp om litt vinnerlykke. Stort sett blir det ingen gevinst på denne jenta, men i sommer kom flaksen til Sweet Chili hjemmet. Hurra! :) Jeg var så heldig å få dette søte, litt rustikke fatet, fra Svenska Blomsterbloggar som hadde et samarbeid med butikken Balders Hage på bloggen og Facebook.  Fatet er herlig ujevnt i glasset, noe som gjør det  mer sjarmerende synes jeg. Nå i høst er det perfekt til store blåbærmuffins som vi koser oss med på kveldene. Disse er kjøpt fra en søt, liten bake forretning like ved her vi bor. Smaker himmelsk sammen med store amerikanske bær og gjerne en kopp kaffelatte;)- Bilder og Collage: Sweet Chili Girl . -


Har du også lyst på litt vinnerlykke kan du slenge deg med på min Giveaway av denne inspirerende cupcake boken.Tvi, tvi;) 


Klem, Pernille


søndag 4. september 2011

Tid for høstHer er mitt lille bidrag til NIB sin høstfølelse utfordring:)- Bilder og Collage: Sweet Chili Girl . -

Jeg har gjort et lite forsøk på å skape høst på terrassen vår:) Røde epler fra epletreet vårt er blitt høstet inn, rogn er stjålet fra naboens hage og den grå "Ludde" varianten er funnet frem;) Jeg holder fortsatt på fargene grått, hvitt og svart, men en  touch av rødt hører vel også med til denne årstiden eller hur...?:) Inne er det strikk, kakao og massevis av stearinlys som teller. Jeg liiiker høsten. 
Gjør du?  


Ønsker deg som titter innom en fin kveld:)


Klem, Pernille


PS! Bli gjerne med på GIVEAWAY om du vil. Du kan vinne denne søte boken:)