Pages

onsdag 31. august 2011

Nordisk porselens design...


- Bilder og collage: Sweet Chili Girl . -


Her kommer et lite tips fra meg. Porselen strikk har vært i vinden en periode, men stort sett har denne type stæsj vært ganske så kostbar. I værtfall de jeg har kommet over;) Da jeg for en stund siden så disse små vasene på Søstrene Grene til den nette sum av hele 47 kroner ble jeg veldig happy! (Telyseholderene koster enda mindre). Lysene skinner så vakkert igjennom den tynne porselen og gir meg deilig høststemning på kveldene. Synes du de er fine? :)


Ha en fin onsdag! 


Klem, Pernille Pssst! 
Ikke glem å melde deg på Giveawayen av denne fiiiine  cupcake boken!


mandag 29. august 2011

DIY Magnettavle


- Bilder & Collage: Sweet Chili Girl . -


Endelig ferdig! Prosjekt magnettavle er på plass. Jeg har lenge savnet noe å henge ting opp på i hjemmet vårt og jeg tror jeg nå har funnet en løsning vi blir fornøyde med:) Det er utrolig kjekt å kunne skrive hyggelige beskjeder, henge opp kort og hilsener fra venner og kjente ,og ikke minst kunne skrive opp ting man er tomme for på en stor huskeliste. Når Emmi blir litt større blir det kanskje gøy å tegne på den òg. Jeg håper bare hun holder seg til selve tavlen og lar veggen være;) 

Tavlen er malt med hele 3 lag magnetmaling og 3 strøk tavlemaling. Materialet jeg har brukt er MDF, 7 mm. Nederst har jeg satt en liten list for å samle opp krittstøvet. Mr Sweet Chili har forborret alle festepunktene og satt skruene fast med små "pynte rundinger". Disse har sikkert et navn, men jeg aner ikke hvilket;)

Tusen takk for alle snille ord dere legger igjen og velkommen til dere som er nye her inne. Jeg blir veldig glad for at så mange har lyst til å følge bloggen min.


Det er fortsatt mulig å bli med på Giveawayen av denne lekre cupcakeboken!Ha en fin høstkveld! 


Klem, Pernille
fredag 26. august 2011

På fire hjul i svingene


- Bilder & Collage: Sweet Chili Girl . -

Ja da blir det enda mere barnerom fra denne kanten;) Emmi triller ivrig med den nye dukkevognen sin dagen lang og det er rett og slett full fart i svingene her i huset. Dukkevognen er handlet hos Lille Martine i Trondheim og vi er så fornøyde med servicen og vognen i seg selv. Størrelsen er perfekt for ei jente på 1,5 år. Dukkesengetøyet har jeg blogget om tidligere og det er tanten til Mr. Chili som har sydd (siden jeg er så dårlig på den slags) på min bestilling. Tanter er kjekke å ha:) 

Kjempe hyggelig at så mange vil være med på giveawayen min og hjertelig velkommen til dere som er nye her inne. Jeg setter stooor pris på alle de fine kommentarene dere legger igjen!

Det er fortsatt mulig å være med i trekningen av den herlige boken Cupcakes - Lag dem selv! 
av Ingrid Hancock Bjerknes. Trykk HER om det frister;) Ønsker deg en fiiiin fredag! Klem, Pernilleonsdag 24. august 2011

Giveaway


- Bilder Sweet Chili Girl & Google -Bloggen fyller snart 1 år og jeg syntes i den anledning at det var på tide med en liten giveaway:) 
Som så mange andre i dette landet er jeg også blitt bitt av cupcake basillen og jeg har derfor lyst å lodde ut den fantastiske cupcake boken "CUPCAKES - Lag dem selv!" av Ingrid Hancock Bjerknes. 
Boken inneholder alt du trenger å vite for å lage perfekte cupcakes. Enkle trinn-for-trinn-beskrivelser, tips og hemmeligheter fra eksperten, oversikt over utstyr, pynt og tilbehør og hvor du får kjøpt det.

I boken finner du blant annet oppskrift på herlige appelsin- og sjokoladecupcakes, vaniljecupcakes inspirert av det berømte Magnolia Bakery i New York, monstercupcakes, bringebærcupcakes, After Eight-cupcakes og mange, mange flere. Jeg har boken selv og synes den er kjempe bra og ikke minst veldig inspirerende:)


Her er "reglene":

- 1 lodd - Legg igjen en kommentar under dette innlegget.
- 2 lodd - Bli følger av Sweet Chili .
- 3 lodd - Link til denne Giveawayen på din egen blogg ved å bruke bildeknappen under og/eller post om denne Giveawayen på bloggen din. Skriv gjerne hvor mange lodd du tar:)


 Tilsammen kan du trekke 3 lodd.
Alle kan delta, uten blogg og med.


Jeg trekker en heldig vinner den 1 oktober 2011.


Lykke til!
Klem, Pernille


søndag 21. august 2011

Kaninen Boo


- Bilder: Sweet Chili Girl . -


Jeg tror noe av det beste jeg vet er å ordne og fikse på barnerommet til Emilie. Jeg blir rett og slett aldri lei av å gjøre det hyggelig der inne:) Jeg har lenge tenkt på å ha noen wallstickers på rommet hennes for å gjøre det enda mer personlig, men jeg har ikke helt funnet noen jeg liker før nå... Denne lille kaninen kom jeg over på Etsy når jeg surfet sent en kveld. Klikk, klikk så var  "Boo"  på vei hjem til sitt nye hjem. Nettshopping er farlig enkelt noen ganger:)  

Jeg har plassert den ved sengen hennes for jeg synes det er så søtt at den sitter å "passer" på henne når hun sover. "Boo" er også det første man ser når man kommer inn i rommet hennes, og jeg blir rett og slett happy av å titte på han;)Håper du som er innom får en fin søndag! k l e m ,  p e r n i l l ePssst! Jeg planlegger en Giveaway til uken så følg med, følg med!

torsdag 18. august 2011

Små kjøkkenfavoritter


- Bilder: Sweet Chili Girl . -Litt forandring på kjøkkenet har det blitt i det siste. Som jeg skrev for en stund siden malte vi hele stuen og kjøkkenet i sommer. Gipsenveggene trengte sårt et par strøk med hvitmaling for å bli fine igjen. Det er ikke mer enn 4,5 år siden vi total renoverte huset vårt, men det er helt utrolig hvor raskt ting blir slitt. Spesielt med to firbente og en 1- åring i hus:)

Vi har åpen kjøkkenløsning mellom kjøkkenet og spiseplassen vår og her er det en liten vegg som som  jeg gjerne ville ha plass til litt stæsj og et par kokebøker. Løsningen ble smale bildelister som man enkelt kan bytte ut pynteting og bøker etter årstider og humøret:) Rett og slett et sted for små kjøkkenfavoritter! Jeg planlegger å henge noe under bildelistene, men jeg må bare få tak i det først;) Ønsker deg en fin kveld!


klem


p e r n i l l e
tirsdag 16. august 2011

Kopper og kar


- Bilder: Sweet Chili . -


Når jeg ser på de siste innleggene mine skulle en nesten tro at jeg levde i en rosa-rød boble *fnis*. Det gjør jeg altså ikke;) Som jeg har nevnt tidligere her på bloggen trives jeg best med en lys base fordi jeg trøtner så raskt på ting, og kanskje spesielt farger...

Jeg synes derfor at det er ekstra fint med ting og tang som kan dyttes inn i et skap når man har gått lei. Slik som dette kaffeservise fra Wedgwood som jeg har samlet på i flere år. Jeg elsker det sukkertøy-aktige preget på koppene og jeg blir rett og slett litt glad av å titte på det. I disse dager gir det meg en siste rest av sommerfølelse:)Ønsker deg en fin kveld!Klem fra Pernille 

søndag 14. august 2011

Røde elefanter

- Bilder og collage: Sweet Chili Design . -


Lillesnuppa har begynt i barnehagen og det ser ut til å gå kjempefint. Må innrømme at jeg var veldig spent på hvordan det skulle gå... Hun er jo tross alt vant til å være sammen med meg hele dagen. Men det virker som hun synes barnehagen er stas og hun er veldig nysgjerrig på alle barna som går der. Vi mammaer kan jo kanskje bli litt kjedelige i lengden;)  

Matboksen(e) er på plass. De søte elefantene fra Blafre i sterke farger ser ut til å være kjempepoppis hos vår Emmi. Frukt hører også med og "an apple a day keeps the doctor away"! Håper vi i værtfall:)

Ønsker alle en fin søndag!
p e r n i l l e 
fredag 12. august 2011

Rosa detaljer


- Bilder og Collage: Sweet Chili Design . -


Bare innom bloggen for å ønske dere alle en riktig god helg:) Jeg blir påvirket av å ha en liten prinsesse i huset tror jeg, for nå for tiden går det i mye rosa.  Rosa leker, rosa puter, haugevis med rosa klær og ikke minst knall rosa blomster. Herrrrlig;)

Ha en fin rosa helg!


p e r n i l l e 

torsdag 11. august 2011

Lille frøken Budal


- Bilder: Sweet Chili - 

For en tid tilbake kom mormor med en gammel stol til Emilie.  En liten arvet skatt spør du meg;) Den lille Budalsstolen hadde min kjære mamma selv når hun var bitteliten og jeg synes det er hyggelig å tenke på at Emilie kan sitte på den som "mommo" brukte når hun var  liten jente. Stolen er nett  og passer perfekt for en liten kropp på snart 1,5 år:) 

Herligheten var i god stand, men hadde en lite pen gul-grønn farge som jeg ikke syntes passet inn hjemme hos oss. Hadde den hatt den rette gulfargen hadde den kanskje forblitt slik, siden gult er kult (i vært fall en skikkelig IT farge nå i høst;)) Men nå er den altså blitt hvit med noen strøk maling for å passe bedre inn på rommet hennes som går i hvitt og rosa.
Ønsker alle en fin torsdag, - snart helg dere:)p e r n i l l e


mandag 8. august 2011

Godt og blandet- Bilder & Collage: Sweet Chili Design -

Innimellom alt regnet har jeg plukket inn litt blomster fra hagen. Jeg elsker roser og vil gjerne ha flere  på den lille tomten vår. Vurdere og handle inn litt planter på salg og høstplante, men foreløpig har jeg ikke sett mye til salg omkring på plantesenterene her vi bor.  Jeg får  nok smøre meg med tålmodighet litt til;)

TOMS skoene mine har jeg så og si brukt i hele sommer. Merket, som er super hot i USA ,baserer seg på at for hver sko de selger gir de bort et par til fattige barn som ikke har råd til sko selv. Først og fremst i Argentina, Sør-Afrika og Eritrea etter det jeg vet. Så langt tror jeg TOMs er det eneste merket i verden som gjør akkurat dette og jeg synes konseptet er super flott!Ønsker deg en fin mandag og god ukestart!

p e r n i l l e 
.

fredag 5. august 2011

Bare Blåbær

Sakte, men sikkert er hverdagen på plass igjen etter en sommer man aldri vil glemme, på både godt og vondt...  Vi gjør oss klar for barnehagestart til uken, men innimellom koser  vi oss med det naturen har å tilby av herlige bær (- og blomster!). Blåbær er foreløpig favoritten til lillemor og jeg kan ikke få nok av Hortensia:) Denne kvasten er plukket inn fra hagen.

Før ferien startet rakk vi å male, sparkle og pusse hele stuen og deler av kjøkkenet. Nå er det temmelig nakent her hjemme, men dog et helt blankt lerret som man kan slå seg løs på og forme som man vil. Og akkurat  det liker jeg;)


Håper du får en fin helg:)


Varm klem fra p e r n i l l e