lørdag 30. april 2011

Happy birthday


Skjønne, hvite roser på bordet:)


God kveld! 


Håper dere har det fint!?! Vi har feiret bursdag i helgen og gårsdagens bord ble pyntet med hvite roser på hjemmesydd, beige linduk. Gjestene fikk servert verdens beste(!) sjokoladekake, bringebær cupcakes, bløtkake og sukse terte, kaffe og te. Det var nydelig vær ute og så de litt større barna koste seg ute i hagen og lekte i den nye sandkassen til Emilie mens vi voksne skravlet om løst og fast. "Bursdagsbarnet" fikk sååå mye fint så kanskje noen av presangene dukker opp på bloggen. Jeg er i vært fall kjempe fornøyd;) 
 
Vi har stooor familie på begge sider så når vi dekker til fest blir det mange ulike stoler rundt bordet  - as you can see... Vi er derimot kjempe fornøyde med de nye spisestuestolene våre fra Eames. 
Enkle, klassiske og kule i designet. Definitivt en keeper:)

Nå skal alt-i-boksen vår snurre en ny episode av Frustrerte Fruer. Helt genialt for en travel familie som ikke alltid får sett på TV når programmene går:)  Nyt kvelden kjære lesere! p e r n i l l e


torsdag 28. april 2011

Vakre vårtegn!


God formiddag!


Håper alle der ute har hatt en fin start på hverdagen igjen:) Vi har hatt en super påske med masse sol og vakre vårtegn. Det er så deilig at vi endelig kan nyte varmere (og lengre!)  dager, tenne grillen og fikse og ordne i hagen. Vi har plantet litt stemorsblomster og stauder i noen av bedene. Den harde vinteren hadde tatt knekken på flere av sistnevnte så nå har nye kommet i jorden. Jeg venter med å plante sommerblomstene til nærmere 17 mai. Kjedelig å måtte plante på nytt pga nattefrost!

Sandkassen har kommet opp og de nye hagelekene Emilie fikk til bursdagen sin har kommet til nytte;) Nå trenger den bare et strøk med beis for å "matche" terrasseplattingen vår. Lillemor fikk forresten sitt aller første påskeegg i år og et lite i metall fra Maileg var innkjøpt for anledningen. Dessverre så var pappa sitt påskeegg myyyyye mer spennende og større;)Ønsker dere som titter innom en fin dag! 


Klemmer fra Pernillesøndag 10. april 2011

Hageliv!
Et lite bilderas fra vår hage:)


God søndagskveld:) 


Det blir et lite innlegg fra meg helt på tampen ikveld. I helgen har vi kost oss ute i det fine været. Lørdagen hos oss var spesielt fin; med strålende solskinn og god temperatur kunne Emilie kaste jakken på terrassen. Den største voffsen vår koste seg i sola og fuglene kvitret om kapp. Fuglekassen er allerede bebodd for fjerde året på rad og jeg synes det er så koselig å betrakte de små skapningene som flyr inn og ut av hybelen sin dagen lang;)

Vi skulle gjerne benyttet de fine dagene til å rake og ordne opp i hagen, men det er enda for bløtt  her hvor vi bor til at det går dessverre. Vi håper på mer god vær til uken og at hagen kan få seg en shining før påske:)Håper du har hatt en fin helg, med eller uten sol:) 


Klemmer fra Pernille


torsdag 7. april 2011

IKEA besøk og en award


 - Foto: Petra Bindel -


Torsdagskveld og snart helg:)Idag har vi benyttet ettermiddagen til å ta en svipptur innom IKEA. Der kikket vi nærmere på sommermøblene som nylig har kommet inn. Etter planen skal vi kjøpe noe nytt til uterommet vårt i år og da syntes jeg IKEA hadde mange gode alternativer å by på.  Vi er i tenkemodus litt til, men jeg tror ikke det lønner seg å drøye det for lenge. Godbitene forsvinner utrolig fort. Vi fant derimot blomsterpotter til terrassen og jeg er så happy med det rene designet og ikke minst fargen. Pottene finnes i to høyder å vi kjøpte flere i ulike høyder. Håper å tror det blir bra og jeg gleder meg så til å plante i de:)


For litt siden var jeg så heldig å få en award av Mari med bloggen Engelhardt sin!. Med awarden fulgte en utfordring som jeg skal prøve å besvare så godt jeg kan;)

Hvorfor startet du å blogge? 
Bloggen min Sweet Chili ble laget først tre år etter at jeg helt tilfeldig kom over NIB for første gang.  Jeg synes det var utrolig fascinerende å oppdage at man bare kan klikke seg inn i andres hjem og verdener i det uendelige. Interiør er min store interesse og jeg blir veldig inspirert av de forskjellige uttrykkene der ute. Etter å ha vært en ivrig bloggleser i flere år bestemte jeg meg til slutt for å opprette en egen, - og vips slik ble Sweet chili til:)

Hvilke blogger følger du? 
Jeg følger flere forskjellige, store som små, men de fleste har fokus på interiør.


Ditt favoritt makeup merke?
Dior, Chanel og YSL.

Ditt favoritt klesmerke?
Jeg mikser gjerne billig og dyrt om hverandre og synes Zara og HM har mye bra for en rimelig penge. Av de litt dyrere merkene elsker jeg Acne, Filippa K og Bruuns Bazaar.

Ditt MÅ HA makeup produkt?
Maskara fra Dior Show og concealer fra YSL. Love it!


Favorittfarge? 
Hvit! Ingen over og ingen ved siden av;)


Favoritt parfyme? 
Jeg har flere favoritter stående, men må jeg plukke ut en så blir det Miss Dior Cherie. Den blir jeg aldri lei!

Favoritt film?
Jeg er en håpløs romantikker og elsker feel good filmer. De jeg kan se om og om igjen er Sex and the City 1 og 2, The Holiday og Love Actually.


Hvilken land vil du besøke og hvorfor?
Jeg har vært flere ganger i USA, men reiser dit gjerne igjen. Det er fremdels så mange steder der borte som jeg vil besøke:)
Også skal jeg gi den videre. Alltid vanskelig for det finnes så utrolig mange flotte blogger der ute, men denne gangen velger jeg å gi den videre til disse skjønne jentene:

Ønsker deg som er innom en fin kveld! 
Klemmer fra Pernille 


søndag 3. april 2011

Noa Noa for liten
Nytt fra Noa Noa Miniature i Emilie sin garderobe.


Endelig søndag...


- og vi tar det med ro;) Nå nyter jeg dagens første latte mens jeg blogger.  Helgeluksus på sitt beste spør du meg;) I går var vi i bursdag og lillemor prøvde den nye kjolen fra klesmerket Noa Noa Miniature for første gang. Jeg ble så glad når Noa Noa kom med klær for de aller minste i høst, men har liksom ikke kjøpt så mye av det før nå. Elsker både designet, kvaliteten (bodyene er  i vært fall like fine etter x-antall omganger i vaskemaskinen) og de sarte fargene. Prisene er jo ikke så avskrekkenede  de heller og det liker vi;)

Nå trenger hun snart sine første "lær å gå" sko og jeg kikker rundt etter det riktige paret. Som førstegangsmamma er det det jo en jungel av sko der ute og ikke helt lett å vite hva man burde gå for... Har du noen gode tips å komme med blir jeg veldig glad for det:)Ønsker deg en fiiiin dag! 


Klemmer fra Pernille

lørdag 2. april 2011

Work in progress


-Foto: Livet Hemma: IKEA-


God lørdag der ute:) 


Jeg startet dagen med å surfe litt rundt på nettet etter arbeidsrom inspirasjon og falt pladask for disse fine bildene fra den svenske varehusgiganten. Liker så godt den lette skandinaviske stilen og tror kanskje at det kan passe inn her hjemme:) Til sommeren må vi nemlig pusse opp en av soverommene våre og da blir det pri en å få et skikkelig hjemmekontor i stand. Åååå for en lykke det skal bli! Jeg ser for meg en stoooor skrivepult med masse plass, hyller og esker i mange varianter og en super fresh stol av noe slag. Liker godt varianten på bildet og synes kontrasten mellom plast og treverk er flott. Spørsmålet er vel bare om den er god å sitte i og om mannen i huset godkjenner...;) 

Nå straks en bedre helgefrokost og så i bursdag til min svigerinne!Ha en fin dag!


Klemmer fra Pernille