Pages

mandag 31. januar 2011

Prosjekt gjesterom...

...er i gang!Som jeg skrev for en liten stund siden har vi (les: Herr Sweet Chili) vært så flink å snekre seng på vårt bittelille gjesterom. Jeg ville ha en rustikk og røff "look" på sengen og min snille mann har klart å sette ideen min ut i livet. Foreløpig er det rene furuheimen på rommet, men jeg kan love at det skal bli mye mer kontrastfylt når det er ferdig. Det er jo tross alt litt gøy å forevige prosessen underveis synes jeg;)

Siden rommets lengde der vi ville plassere sengen kun er 1.98, måtte det bli en spesialtilpasset seng. Jeg ønsket også oppbevaring på rommet og vi bestemte oss da for å lage en stor sengeskuff som man kan ha ting og tang i. Det er jo utrolig hvordan skap og hyller fylles opp så skapplass kan man vel aldri ha for mye av...;)?

Jeg har handlet inn beslag til sengeskuffen (som dere kan se på to av bildene) og ellers litt småstæsj til å gjøre rommet hyggelig, men først må vi gjøre noen knep med frøken Furu:)Ønsker deg som er innom en fiiiin ukestart!Klemmer fra Pernille


lørdag 22. januar 2011

I like


Disse bildenne kan jeg titte på om og om igjen... Synes de er super vakre, ja nesten litt magiske;)


God lørdag:) 


Her kommer noen bilder fra en av mine absolutte favoritter: Tine K Home. Dere har sikkert sett de tusen ganger før, men pytt, vi kjører på igjen;)  Synes designeren har sååå masse fint og hjemmet hennes gjenspeiler selvfølgelig hennes gode smak. Jeg har fått mer og mer sansen for grått og hvitt komboen i det siste iblandet en dæsj  med naturmaterialer. Det må bare ikke bli for mye av sistnevnte; jeg har nemlig litt trefarge-angst;)

Idag har jeg endelig fått med meg Herr Sweet Chili på å beise benkeplatene på kjøkkenet. Nå er det bort med eikeplater og "hello grey"! Håper det blir bra:) Nå skal vi ut på en liten lørdags shopping og etterpå skal vi snekre seng på gjesterommet. Ha en super lørdag og fortsatt gooood helg;)


Klemmer fra Pernillefredag 14. januar 2011

NIB utfordring


 
Skjønn fredag til dere alle:) 


Jeg melder meg så klart på utfordringen til NIB med dette barneroms bilde av vår lille "sesse" sitt rom. Rommet hennes er en salig blanding av nytt, gammelt, arvet og brukt. Noe er handlet i bruktbutikker, noe arvet fra da jeg selv var liten og noe handlet inn på velkjente IKEA. Hva skulle vi vel gjort uten svenskene sier bare jeg...;) Om du liker det du ser kan du se flere bilder av rommet hennes her og her.

Denne vinkelen av rommet hennes har jeg ikke vist dere før, men her har hun altså mye av klærne sine:) Skapet er arvet av morfar og har blitt pastell grønt for å matche resten av interiøret. På knaggen henger en herlig linbluse som Emilie var så heldig å arve av sine søte kusiner:) Den ble mye brukt i sommer og nå henger den til pynt da jeg ikke har hjerte til å legge den vekk...

Nå skal jeg snart ut å spise med en god venninne og etterpå blir det kino. Fredagsluksus for mor;) 


Ønsker alle som er innom en herlig helg! Klemmer fra Pernilletirsdag 11. januar 2011

Vårlig stemning


Åååå som jeg lengter etter våren...

God ettermiddag. Her er det sååå grått og trist ute så jeg følte for å finne frem litt vårlig inspirasjon. En av mine favoritt blomster er pioner så jeg gleder meg virkelig til de vi plantet i hagen ifjor skal blomstre. I mellomtiden får jeg nøye meg med disse på bildene, eller i vært fall til de dukker opp i butikken;) 

Her hjemme går det litt i sakte tempo om dagen... Vi er igang med å pusse opp gjesterommet som er bittebittelite, men som jeg håper skal bli et hyggelig krypinn for gjester. Dersom jeg får tatt noen gode bilder av arbeidet skal jeg legge ut noen på bloggen. Så følg med, følg med;)

Det er mye som må planlegges når man pusser opp; snekring og maling, montering osv, men til slutt kommer heldigvis det morsomste jeg vet: nemlig piffingen! Juhuuuu, det skal bli gøy:) Nå venter middagen på meg så jeg får kaste meg rundt. Vi sees;)Klemmer fra Pernille

- Alle foto er hentet fra Taverne Agency -